Oriflame - The One - Eye Liner Stylo - szemhéjtus vélemény!


Szeretném nektek bemutatni az én kedvenc szemhéjtusomat. Már több hónapja használom folyamatosan, és a kezdetlegi lelkesedésem egy csöppet sem csökkent.

Külső: Egy egyszerű műanyag borítás rejti magát a tust, semmi érdekesség nincs rajt, de teljesen jó szolgálatot tesz. Az ecset feje, szokványos filces, nagyon jó minőségű, mert nem folyik a festék, és kellő mennyiséget ad le minden egyes alkalommal , több hónapos használat során is pont ugyan úgy teljesít mint a legelső napon. A kupakja jól záródik így ezzel sincs gond, nem fog hamar kiszáradni ennek köszönhetően.


Termékről: Szép fekete a festék, szép vonalat lehet vele rajzolni, soha nem fut túl a vonalon a festék mert gyorsan szárad. Ha egyszer megrajzoltuk vele a vonalat, akkor bizony az úgy is marad a nap folyamán, nem mosódik, nem kopik meg, maximum több órás esőben való járkálás alatt. Maga a benne lévő festék nem csípi a szememet, mert régebben volt rá példa más filces tusnál. Könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni, vékony és vastag vonalat is könnyedén lehet vele húzni.



Ha egymás után többször húzom meg a vonalat a kezemen száradás nélkül, akkor a festék megfuthat a bőrön, de ha megvárjuk, hogy az eleső réteg megszáradjon pár másodperc alatt, akkor nem lesz ilyen probléma. A vastag vonal többszöri húzásra, míg az alatt lévők egyszeri húzásra készültek, jól látható, hogy még így is milyen sötét és egységes a fekete tus.


A száradás után, nagyon erős dörzsölésre, ennyire lehet csak elmaszatolni, vízzel természetesen, könnyebb letörölni.


Még hónapokkal ezelőtt le is fotóztam egy sminkben, hogyan teljesít a tus 


Itt még hosszú volt a hajam :)



Összességében: én nagyon elégedett vagyok ezzel az Oriflame tussal, mert a festék jó minőségű, tartós és igazi sötét fekete már az első húzásra is, pillanatok alatt szárad meg és nagyon könnyű a használata. Már több hónapos használat után is azt tudom mondani, hogy ugyan olyan jó tus, mert a filc sem rongálódott, és ugyan olyan szép vonalat lehet vele húzni. Én ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy könnyen használható, és megbízható tust elérhető áron (1400 forint)

Ti milyen szemhéjtust használtok? Krémes esetleg a filces típust kedvelitek jobban?


-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése