Oriflame eyebrow kit - szemöldökárnyaló - vélemény!

Mint mondtam az egyik előző bejegyzésben, hogy már nagyon régóta szerettem volna megvásárolni az Oriflame szemöldökárnyaló kis készletét, de mindig más mellett döntöttem, mert volt itthon egy jól bevált (igaz leharcolt) Catrice szemöldök ceruza. De nagy örömömre kaptam egyet ajándéka anyutól, ő is tudta, hogy már régóta szemezek vele, és most ráadásul akciós is volt.


Külső: egy apró kis dobozban érkezik a termék ami a tenyeremben elfér. A dobozt egy picit nehéz felnyitni, érdemes valamivel alányúlni, mert könnyű elszakítani. Belül egy fekete kis dobozka lapul. Miután kinyitottuk, 3 részes kis paletta tárul fel, valamint egy tükör, a festékek felett pedig egy egy fólia valamint egy használati utasítás is van. Érdekességként, egy apró fiókba rejtették az ecseteket, nagyon picikék de viszonylag jól lehet használni, de pl az én ecseteim egy kicsit vastagok, ami az én szemöldökömre jó, de ha valakinek vékonyabb az biztos nem fog tudni vele precízen dolgozni. A dobozka nagyon igényes, minőségi hatást kelt, nem lötyög, a fiók is jól zár.




Termékről: 2 különböző szín található benne, amit keverni is lehet. Valamint egy fixáló wax, amivel tartósabbá tehetjük a végeredményt. Őszintén, nekem jobban tetszik nélküle, mert ha a waxot ecsettel viszem fel, leszedi az előzőleg felkerült festéket.. akkor meg minek?! De az igazat megvallva így is nagyon nagyon tartós, egyáltalán nem kopik, vagy fakul meg a nap folyamán. Könnyű a felvitel, de a festék porzik, így érdemes a felesleget leütögetni, hogy ne az arcunkra hulljon. Nekem a sötét szín tökéletesen megfelel, fekete a szemöldököm, de a hajam vöröses barna, így akik azt hiszik ennél sötétebb festék kell azoknak akiknek fekete a hajuk, tévednek. Ezzel a színnel is csodásan lehet kitölteni a részleteket, természetes hatást ad. A festék felvitele után, én egy kiszuperált kisfejű spirállal átfésülöm az egész szemöldökömet, így egybedolgozom a festéket is.


Ilyen a két árnyalat 


Ilyen használat közben, nincs előtte utána kép, mert a szemöldököm enélkül is elég dús és sötét, és képeken nem látszott kiemelkedő különbség.

Összességében: nagyszerű termékről van szó, elérhető áron. Én már sikeresen le is ejtettem, de nem lett baja, szóval még ezért is plusz pont jár neki. Amit egy szemöldök árnyalótól várok azt mind teljesíti. Könnyű használat, tartós végeredmény. Szerintem nagyszerű, érdemes egy próbát tenni vele, mert aki kipróbálja többet nem akar ceruzát hegyezgetni, minden szemöldök formázás előtt :P 



Ti mivel formázzátok a szemöldökötöket?



-Rita 

5 megjegyzés:

  1. A waxot próbáld meg úgy, hogy azt teszed fel először, és erre viszed fel a port :) Nekem van egy Sleek szettem, azt így kell használni :) (abban a viaszos rész is sima, de ez nem hiszem, hogy változtat bármin is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nagyon tetszik a sötétebbik színe. Az én kedvencem egy kivont Avon szemöldökceruza, főleg azért szerettem, mert tökéletes a színe, kicsit sem vöröses. Régóta keresem az alternatíváját, de eddig semmi eredmény :/ Ha minden igaz, most egy Bourjois ceruzát fogok kipróbálni (a Sleek készlettel túl erősnek találom az eredményt, így csak néha használom).

      Törlés
    2. Kipróbáltam úgy ahogy mondtad és valóban működőképes :) Így legalább a wax is fogy a dobozból!

      Törlés
  2. Nekem a szemceruzák eddig nem váltak be, bár mostanában pont a Catrice szemöldök ceruzájával szemezgetek (csak ha úgy sem jó, akkor minek?). Idáig ami a legjobban bevált és jelenleg is használom, az az Essence Eyebrow Set :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ceruzáknál az a baj, hogy nem olyan tartósak, és könnyebben elmosódnak, mint a porállagúak. De lehetséges azokat is valamivel fixálni, de akkor már inkább ezt használom amire nincs gondom :)

      Törlés