Levendulás szemmaszk, a nyugodt alvásért!


Lehet, hogy már többen láttátok, hogy facebookon megosztottam egy sejtelmes kis képet a legújabb varrott termékemről, ami nem más mint egy pihentető levendulás szemmaszk, ami segít az alvásban :) 

Régebben mindig furcsán gondoltam azokra, akik képesek úgy aludni, hogy valami a szemükön van, mert gondoltam én biztos kényelmetlen és zavaró, de amióta, olyan helyen lakok, ahol nyáron amint a nap felkel az arcomba süt, kicsit elgondolkodtam, hogy talán mégis van értelme. Eddig egy párnát tettem a fejemre, több kevesebb sikerrel és ugyebár oxigénnel, ezért a hétvégén elkészítettem ezeket a kis szépségeket.

Rögtön a család többi tagjának is készült pár darab, kinek rózsás, kinek aranyos gyerekes mintával. Hogy ne csak egyszerű szemmaszkokat készítsek, amit bárhol meglehet venni, kigondoltuk anyával, hogy picike levendulazsákokat készítek hozzá (amihez a levendulát, ő maga termelte meg a kis kertünkben), valamint picike zsákokat is varrtam, hogy az egészet egybe lehessen tárolni :)



Kigondoltam egy megfelelő méretet, ami mindenkinek kényelmesnek bizonyult, és megindult a gyártási folyamat. Nem akartam, hogy túl vastag legyen, mert nekem az kényelmetlen volt, így végül a 3 réteg puha pamut textil mellett döntöttünk, ami nem engedi át a fényt, de mégis kellemes viseletet éjszaka, vagy akár egy délutáni alvás alatt is.



A termékhez színben illő zsákokat is készítek, ami megkönnyíti a tárolást, és a szállítást is, mert nem piszkolódik. Mivel a levendula nem közvetlen a szemmaszkban van (mert sok helyen így árulják) ki lehet mosni a maszkot, és a kis levendula párnával összecsomagolva ismét átveszi a kellemes levendula illatot.


A húgomnak a kollégiumba ezt az aranyos kis állatkás darabot készítettem. Kollégiumba vagy olyan helyen ahol többen vannak egy szobában nagyon jól jöhet, hiszen, ha valaki tovább van fent és szüksége van a lámpafényre, akkor nem fogják egymást zavarni :)



Anyának egy rózsás darabot készítettem 



Magamnak pedig egy meggyeset, azóta minden este felteszem és nagyon jókat alszok!

A termék megvásárolható a meska boltomban, vagy pedig emailben is lehet rendelni.



Szeretnék kisorsolni a kommenetlők között is egy darabot, ebből a levendulás pihentető szemmaszkból, nem kell mást tenni csak kommentben leírni, milyen újdonságokat látnátok szívesen a blogon.


-Rita

15 megjegyzés:

  1. Szia! Szuper lett mindegyik! :-) Imádom a levendulát és a délutáni pihenők során jól jönne nekem is egy szép szemmaszk, úgyhogy bízom benne, hogy szerencsém lesz. :-) Nagyon örülnék neki!!! :-)
    A blogon pedig szívesen olvasnék gyógynövényekkel, fűszernövényekkel és lakberendezéssel, lakásdekorációval kapcsolatos bejegyzéseket. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat :) Igyekszem egyre többet írni, főleg előre, hogy mindig legyen valami amit kitudok tenni, hogy ne legyenek két hetes szünetek. Jelenleg készül egy télire való befőzős bejegyzés pár tippel recepttel :) A tippeket is köszönöm,mert valóban jó ötletek!

      Törlés
  2. De szuper.Ezer éve szeretnék ilyet.A cellatársamnak(kolis szobatárs) is volt,csak ő a wamp-on vette.Virágos nagyon tetszik.Szívesen olvasnék diy-os,receptes posztokat.Hétvégén tervben van a granola készítés,amit a reggelizős cikkedben olvastam,az nagyon tetszett. :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett, nagyon kreatív vagy! :) Én sem használtam még ilyet soha, a fény nem zavar, de a hanghatások annál jobban, csak totális csendben tudok nyugodtan aludni, füldugót meg nem akartam használni, de muszáj lesz, mert ezek a hollandok csak a partizásból állnak ki, a hajnali 2-kor is dübörgő zenére meg olyan jól fel tudom magam idegesíteni :D

    VálaszTörlés
  4. De szépek! Anno én is azt hittem hogy nem tudok szemmaszkkal aludni, aztán miután kipróbáltam, rájöttem hogy dehogynem, milyen jót :)

    A DIY bejegyzéseket és a sütős-főzőseket mindig szívesen olvasom a blogon, de 1-2 extrémebb sminket is megnéznék (újra) tőled! :)

    VálaszTörlés
  5. én DIY illetve terméktesztelős bejegyzéseket olvasok legszívesebben, tudom egyik sem lenne Tőled újdonság de ezeket kedvelem leginkább :)
    köszi amúgy a lehetőséget, nagyon örülnék egy ilyen szemmaszknak :)

    VálaszTörlés
  6. Csúcs szuper ötlet, nagyon ügyes vagy és nagyon szépek lettek a maszkok, a levendula pedig külön nagyon jó ötlet!! :D
    A DIY, inspirációs és tesztes bejegyzéseket kedvelem leginkább :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, irigylem a kreativitásod és irtó jó dolgokat alkotsz, sokszor csak ámulok és bámulok.
    Amiket én nagyon szeretnék még látni, bár ezek nem lesznek újdonságok, azok a receptek és a lakberendezős bejegyzéseid :)
    Nagyon szeretem a stílusod és az írásaid, imádok nálad időzni, és akár régebbi bejegyzéseket visszaolvasni.
    Megmondom őszintén, mostanában egyetlen eset volt, amikor nagyon örültem, hogy elég korán világos van, amikor elfelejtettem beállítani az ébresztőt a telefonomon és csodálkoztam, hogy miért van már ilyen világos (20 perc hátrányban voltam magamhoz képest...). :D

    VálaszTörlés
  8. Szia, csodás dolgokat találsz ki. Gratulálok! A terméktesztelős írásokat szeretem. és mit olvasnék még? hát, mindenféle csajos praktikákat, lakberendezési ötleteket.
    Még soha nem nyertem... - nagyon örülnék mondjuk egy rózsás szemmaszknak:)

    VálaszTörlés
  9. Hat ez szuperjo otlet :) nagyon szeretem a receptes posztjaidat es a diy otleteidet :)

    VálaszTörlés
  10. De szuper lenne, én szívesen látnék még termék teszteke, manikűröket, diy bejegyzéseket, inspiráló képeket :)

    VálaszTörlés
  11. Szia! Örülök, hogy újra rátaláltam a blogodra. Régen egyszer már jártam itt, de akkor sajnos nem iratkoztam fel és így el is maradt. Most, hogy újra idetaláltam, feliratkoztam! :) Szeretem a receptes bejegyzéseid, nagyon jók. Régen több volt a sminkes bejegyzés, én erre szavaznék!

    VálaszTörlés
  12. Hali! Nagyon szuper ez az ötlet. Imádom a levendulát, szívesen olvasnék még egyéb felhasználási formáiról is. :)

    VálaszTörlés
  13. Jaj de jó! :) Nagyon rossz alvó vagyok, úgyhogy igazán örülnék egy ilyennek. :)
    Szívesen látnék még körmös és DIY bejegyzéseket.

    VálaszTörlés
  14. Hú ezek csodaszépek lettek. Egy ilyen nekem is nagyon jól jönne, mert nemrég költöztünk albiba, ahol nincs redőny és keleti fekvésű a szobánk. És ez nekem nem jó párosítás. :)
    Én nagyon szívesen látnék több DIY ötletet, akár fázisfotókkal is. :)

    VálaszTörlés