Catrice Kohl Kajal - 180 Too Cool For Pool - szemceruza vélemény!


Talán mondanom sem kell, hogy ez az egyik legszuperebb nyári szerzeményem. Nem tudom, hogy eddig miért nem vettem észre, de már egy kicsit bánom, hogy ilyen későn találtam meg... 

Külső: egy gyönyörű mentás türkiz szemceruza, amivel fantasztikus nyári sminket lehet rittyenteni pillanatok alatt. Egy egyszerű ceruzától van szó, a külső szín megegyezik a termék árnyalatával. Minden fontos információ fel van tüntetve a terméken amire csak szükségünk lehet. 



Termékről:  krémes, puha szemceruza, amit könnyű eldolgozni, puhasága miatt, egy picit képes elcsúszni, és könnyebb véletlen elmaszatolni ha nem figyelünk, de ez a szín megérdemli, hogy egy picit óvatosabbak legyünk. Amikor megvettem már tudtam mire szeretném használni, az alsó szempillasorba, egy gyönyörű aranya barnás tusvonalas sminkkel kiegészítve :) És nem kellett csalódom, mert imádtam a végeredményt. Amióta megvan csak ezzel készítek sminket, biztos pár héten belül megunom, de addig még kiélvezem :) Jövő nyáron biztos ebben fogok pompázni a nyaralás alatt!

Összességében: egy olcsó de nagyszerű termékről van szó (700 forint), pár használat után érdemes hegyezni, mert viszonylag gyorsan fogy, főleg azoknál akik nem győznek vele minden nap a kezükre egy teszt csíkot húzni, hogy még mindig olyan szép e mint amikor megvették... óriási kedvenc ezt meg kell hagyni!


És a vele készült smink 


-Rita 

3 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon megtetszett pár napja ez a szín, annyira gyönyörű élőben is! De még nem vagyok benne biztos, hogy ki tudnám használni :D

    VálaszTörlés