Nyári kedvencek - 2014!


Az idei évben azt hiszem nagyon kevés új terméket vásároltam. De úgy érzem amit vettem azok mind beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Van néhány nagyon nagy kedvencem amit az idei nyár alkalmával mondhatni állandó jelleggel használtam, és gondoltam, hogy veletek is megosztom, hátha valakinek jól jön egy két ajánlás :)


Ha már nyár a téma akkor egyik kedvenc napfényvédőm ez a dm saját márkás barnulást segítő napozója ami 30 spf. Az illata olyan általános naptej ami használat után is megmarad egy jó ideig. Az állaga egy kicsit sűrűbb zsírosabb állagú, de egyáltalán nem zavaró. Szerintem jól véd és valóban lehet látni a barnulást segítő hatását is.


Nagy melegekben szívesen használtam a Lush Eau Rome Water arctonik permetjét, amit naponta többször is magamra fújtam. Enyhe levendulás illata van, és kellemesen hűsít. Sajnos hamarosan újra kell vennem mert nemsokára elfogy.


Sminktermékek közül ez a 3 termék nagyon bevált. A GG sminkalapja nagyon bombabiztos alapot biztosít a sminkemnek, tartósabb, nem fénylik át olyan gyorsan és valóban csodás összképet ad. Amivel fixálni szoktam a sminkemet ez az Alverde kőpúderje ami szintén a végénél jár. Jól mattít de nem púderes és a poros a végeredmény az arcomon, hanem természetes. És végül egy kis különlegesség, az Oriflame The One eye liner szemceruzája, ami az alsó képen is látható, hogy milyen csodás fekete, nem folyik és nem maszatolódik a nap végére sem még a nagy melegben sem :)


Ilyen csodás vonalakat lehet vele húzni 


Arcápoláshoz két terméket szeretek nagyon nyáron, az egyik ez a nedves törlőkendő ami jól leviszi a sminket az arcról, valamint praktikus kéztörlésre vagy egyéb higiéniás célokra. Fontos még egy könnyed krém amivel biztosítani tudom a hidratálást, én erre az Alterrea darabra tettem le a voksomat egy hónapja és nem kellett csalódnom, semleges illatú, könnyed krém ami pillanatok alatt beszívódik, lehet fölé sminkelni is.


És az elmaradhatatlan hajápolás, ez az egyik kedvenc termékem. Olyan csodás selymes könnyen fésülhető de nem olajos és zsíros hatású hajat "készít" amit öröm simizni és a tükörben nézegetni. Szerintem az illata is kellemes, de nem szokványos a hajápoló illat.


Valamint ha már nyár és hajápolás is szóba jött, levágattam a hajamat hétvégén. A derékig érő hajból és rövid bob fazonra esett a választásom. Mert szerettem volna egy kis csavart végre az egyszerű haj után. Szóval most hátul a nyakam közepéig ér míg elöl az állam alá, és még fufrum is lett :) Imádom, könnyű kezelni nem melegít és sokféleképpen formázható, és nem tart egy örökkévalóságig a mosás, szárítás.


Kíváncsi vagyok ti milyen termékeket használtok nyáron gyakrabban, mi az amit esetleg idén fedeztetek fel magatoknak először?

-Rita  


5 megjegyzés:

  1. Én is mindig alverde kőpúdert használok, nagyon meg vagyok vele elégedve, így már nem is tudom, hanyadjára vásároltam újra idén tavasszal :D

    VálaszTörlés
  2. Már vártam a képet az új frizuráról, persze már Fb-n is posztoltál de más szögből is meg akartam nézni... :)
    Jól áll, és az is biztos hogy kevesebb macerával jár egy ilyen félhosszú, mint a hosszú, főleg így nyáron biztosan ultrakényelmes a korábbihoz képest. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nem irnad le, kerlek, milyen magyar blogokat kovetsz? Szeretnek meg a te izlesvilagodhoz hasonlo oldalakat bongeszni,mert a stilusod nagyon tetszik. 3 eve olvasgatlak, nagyon szimpatikus vagy:). Ha raersz, posztolj gyakrabban:).

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Ne haragudj olvastam a hozzászólásodat még telefonról, de utána elfelejtettem válaszolni :) Magyar blogok közül általában a régebbieket követem, akiknek talán már az indulásnál is jelen voltam. Kedvencem Oh my brush Viktória, őt minden szempontból kedvelem, a véleményét, fotókat, stílusát. Valamint, ha a nevemre kattintasz ott láthatod kiket követek és olvasok. De lehet készítek egy bejegyzést a kedvenceimről :) Nagyon örülök, hogy már ilyen régóta olvasóm vagy ez nagyszerű érzés nekem :) Igyekszem bepótolni a kimaradást és több bejegyzéssel jelentkezni! :)

      Törlés