Oriflame - Giordani Gold - Portofino Nail Polis - Körömlakk teszt!

Ennél hivatalosabb már nem is lehetne a cím. Nemrég jelent meg ez az új kollekció, az oriflame katalógusban, Portofino néven, anyával rögtön szemet is vetettünk több dologra, de végül győzött a józan ész és én egy körömlakknál maradtam a rendelésnél, azt tudni kell, hogy mi a szerb katalógusból rendeltük, és sokkal jobb áron volt mint a magyarban, ez már több terméknél is feltűnt... de ez logikus, hiszen teljesen eltérő a két ország gazdasági helyzete.. nah de ez már minket ugyan nem érdekel. A lényeg, hogy anya meglepett a másik lakkal, én pedig azt sem tudtam melyik legyen az leső amit ki próbálok :))


Először is ugye ami szembetűnő az nem más mint a csomagolás, a már jó megszokott Giordani Gold, arany letisztultságát kapták ezek a termékek is. Egyszerű mégis elegáns. A két körömlakk 11 ml, és az ecsete közepesen vékony hosszúkás és lapos, én a picit szélesebbet kedvelem, de ezzel is pofonegyszerű a lakkozás. A termék a képen látható papírdobozban érkezik amin a fantázianevek is megtalálhatóak (az üvegen is fel van tüntetve).


Mindkét lakknak enyhe lilás csillámos fénye van, ami csak a fényben érvényesül, de ettől olyan különleges ez a két lakk. A korallos árnylat a Deli Coral nevet viseli. Ami elképesztően szuper szín nyáron, és főleg ezzel a különleges csillogással. Ő 2 rétegben fed tökéletesen, vizes jellege van, pillanatok alatt megszárad, vékony réteget képez a körmökön, így sokkal tartósabbak is. Én mosogatással, takarítással egybevetve 3 napig hagytam a kezemen, ha valaki nem kezd el vele padlós súrolni és különösebben nem is végez olyan munkát ami elősegíteni a kopást akkor 5 napig nagyon vidáman elvan a körmökön fedőlakk nélkül, mert önmagában is nagyon szép fényes. Nem pattog inkább kopik, ami külön nagyon szuper. Könnyű lemosni, nem fogja meg a körmöket egyik szín sem.


A másik árnyalat pedig a Tender Rose nevet kapta. Ő egy rétegben is jól fed, de én megszokásból a még egyet felkentem, de valóban egy réteg is szép hatást kelt. Nagyon kellemes lilás, mályvás árnyalat, nekem nagyon tetszett a kezemen, nem kifejezetten tartom nyári lakknak, de a mindennapokban szuperül kihasználható. A finise ugyan olyan mint a korallnak, vékony rétegben terül magas fénye van. 3 napig ő is sértetlenül bírja.


Itt látható az a csodaszép lilás fény amiről beszéltem :)


Itt pedig a korall árnyalat látható a kezem. Igazán élénk és szuper szín, én nagyon megkedveltem!

És akkor beszéljük az anyagiakról, szerintem nevetségesen magas az akció nélküli ára 2999 forint, igen jól látjátok. Akciósan 1779 forint, és ha valaki oriflame tag akkor pedig ebből az árból még 30 % lejön, ami már elfogadható úgy gondolom. A szerb katalógusban olyan 600-700 forintos áron tudtam megvenni a lakkokat tagként, ami azért máris sokkal barátibb. De azt hiszem a lakk minősége és a használhatósága valóban szuper és aki teheti próbálj ki, mert tartós és különleges lakkok!

Remélem tudtam segíteni azoknak akik erről lakról szerettek volna többet megtudni, mert én hiába nézegettem a világhálót semmi használható tesztbe nem futottam be :))


-Rita


7 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy végre valaki írt róla, kíváncsi voltam rájuk, de nem mertem megrendelni. Meggyőztél :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is megtetszett, azóta kipróbáltam a lábamon is a lakkokat és azt kell mondanom szuper, mondjuk a legtöbb lakk jól bírja, de ez már 1,5 hete nem változott semmit :))

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik, főleg a különös lila csillogással, egyébként most vettem észre, hogy vagy legalább 4-5 különböző mályvás színem van itthon :3

      Törlés
  3. A csomagolás nagyon tetszik, viszont maga szín már nem annyira az én világom :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a csomagolásra igazán nagy figyelmet fordítottak :) A színek szerintem majdnem átlagosnak mondhatóak, a korall egy nagyon kellemes nyári szín, nem túl neon nem túl sok. A mályvás szín pedig a körmökön nagyon szolid és kellemes megjelenést biztosít, a legtöbb bőrszínen jól mutat. De ami igaz, hogy nem mindenkinek nyerheti meg a tetszését :))

      Törlés
  4. Én is imádom ezeket a lakkokat, mondjukk ezek közül konkrétan egyet se rendeltem, de a többi árnyalat közül 4 megvan, és a nagy kedvenc a Royal Red árnyalat, a valaha látott legszebb piros körömlakk :-)

    VálaszTörlés