Vasárnap!

Több mint egy éve nem volt vasárnapi bejegyzés, de mint régen most is arra használom, hogy olyan képeket esetleg infókat osszak meg veletek aminek nem szeretnék külön bejegyzést adni és a facebook oldalra is túl sok lenne ennyi mindent feltöltögetni :) Tehát jönnek a képek...


Elő születésnapi ajándék :) nagyon finom édes vaníliás illata van, nem éppen nyári darab, de épp akciós volt így gondoltam ezt választom! :D



Nyári kollekciós táskák, zsákvászon szuper divatos lesz idén így nem szerettem volna lemaradni rögtön készítettem is belőle egy prototípust és én imádom! A zöld egy igazi sétálós táska a délutánokra, átvetve és vállon is hordható, belül van hely bőven mindennek, mellé egy a mintás anyaggal megegyező szalag van amit a hajban, fejpántként is használhatunk :)


Dm box, már mindent leteszteltem és meg kell mondanom van egy két kedvencem!


Pici békuci Horgosról :)


100% házi narancs-alma-répa juice, délután jön a recept!


Zabihami, joghurt, zabpehely, eper, banán, pici méz 


pipipizzzaaa


Tegnap volt a 7. évfordulónk így elmentünk sétálni és fagyizni, szuper jó idő volt!


Leültünk egy kicsit a múzeumnál és a Tisza parton is :)

Remélem ti is jól érzitek magatokat, mert én most nagyon, csak sajnos 2 héten belül vizsgázom, utána gyakorlati vizsgám, majd pedig júniusban szóbelim lesz, és ezennel be is fejeztem a sulit! Jó lenne egy szuper nyaralással megünnepelni a suli lezárását... :D!


-Rita

3 megjegyzés:

  1. Szuperek ezek a képek, az a joghurtos-epres finomság nagyon bejön :P És arról az itókáról nagyon várom a receptet, mert imádok minden ilyesmit :) A táskák is nagyon helyesek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltöltöttem azt a bejegyzést is :) Remélem ha kipróbálod neked is elnyeri a tetszésedet én megyek és csinálok ma is egyet :))

      Törlés
  2. De jó, hogy megint vannak ilyen bejegyzés! A strandtáska nagyon tetszik, ügyes vagy!

    VálaszTörlés