Kedvencek az elmúlt hónapokból!

Hónapok óta nem írtam kedvences bejegyzést, de mivel mostanában, elég sok újdonság is bekerült a már megszokott termékek közé gondoltam megosztom veletek, lehet más is talál valami érdekeset.


A legtöbb terméket már hónapok sőt évek (smink) használom, így a véleményemet is ez alapján mondom nektek, nekem ezek a termékek nagyon beváltak.


Először is a sminktermékek, mint látjátok nagyon egyszerű, semmi felesleges cucc, 5 perc és már készen is vagyok, lehet indulni.

Classic glmaour körömlakk - 144-es barnás rózsaszínes árnyalat, Szerbiában lehet venni, kb 300 forint. Vékony rétegben is jól fed, gyorsan szárad, tartós és szép fényes... imádom. Sok színben kapható, biztosan beszerzek még pár színt.

Oriflame fusion alapozó - az utóbbi időben (karácsony óta) ezt használom, heti rendszerességgel. Nekem nagyon bevált, szép matt bőrt eredményez, természetes hatást kelt, a GG sminkalap tesztelésen ezt viseltem, ott megtudjátok nézni, hogyan is mutat, de ha érdekel valakit lehet róla teszt is.

Alverde korrektor - limitált kiadás volt, szép világos, jól fed, nekem nagyon bevált. Sok van benne és lassan fogy, tavaly vettem az őszi glamour napokon és a fele még megvan.

Oriflame bronzosító - matt barna árnyalat, nekem nagyon jó, kontúrozásra - bronzosításra is.

Clinique pirosító - már nagyon régi darab és csak a barackos barna szín van meg benne, de imádom, mert tartós és nagyon természetes a színe.

Catrice szemöldök ceruza - olcsó, lassan fogy, pont jó a színe, van hozzá kis kefe amivel ellehet igazítani a festéket és a szálakat. Szuper!

Sigma f80-as ecset - ismét előkerült, mert ezzel lehet legszebben felvinni az alapozó. Már évek óta használom, de tökéletes állapotban van! 


Néhány arc és testápolási termék is helyet kapott a kedvencek között, ezeket valóban minden nap használom, és szeretem őket 

Yves Rocher kókuszos parfüm - édes kókuszos.. nem lehet róla mást mondani, aki szereti a hasonló illatokat, az ezt is kedvelni fogja. 

Rival de loop arctisztító gyümölcssavval - általában ezzel mosom le a sminket, mert krémes mint egy testápoló, nem habzik és erre a feladatra megfelelő, de a bőrt nem tisztítja olyan jól mint amit egy arctisztól elvárnék. Sminklemosásra szuper.

Lush Eau Roma Water arctonik - friss kellemes érzés, krémezés előtt használom, de a nap folyamán is szoktam belőle egy keveset spriccelni, nyáron biztosan még frissítőbb lesz.

Oriflame Ecobeauty arckrém - imádom, egyedül az illata nem a kedvencem, de valóban szuper krém, gyorsan beszívódik, jól hidratál. Lassan elfog fogyni ezért ideje lesz újra megvásárolni, de lehet az éjszakai párját is beszerzem.

Babylove arckrém - én kézkrémnek használom, éjszaka egy nagy adagot kenek a kezemre, másnap puha lesz a kezem, az összes krém felszívódik. De sajnos nem olyan hosszan tartó a hatása, igaz sokat mosogatok és az utóbbi időben egyre többször szárad ki a kezem, de elégedett vagyok mert gyors segítség.

L'occitane shea vajas kézkrém - sajnos már elfogyott de ez vált be végül a legjobban, mint illat mint hatás alapján abból a 4 termékből amit próbáltam, az akácos krém végül az illata miatt nem lett a kedvencem, nagyon erős.



Másik kedvencem az utóbbi időben a teák, sajnos nem fotóztam le mindet, de ez a kettő az utolsó szerzeményeim. Mindkettő a dmből van, imádom mindkettő gyümölcsös, kellemes. Reggel vagy este is olyan jó leülni, bekucorodni a fotelba és megnézni valami filmet és közben forró teát szürcsölni :) 



Szóval ezek lennének az elmúlt hónapok kedvencei, ha valami érdekel benneteket kérdezzetek bátran!

Nektek melyik a kedvenc teátok?

-Rita

2 megjegyzés:

  1. Rival de Loop terméket én is sminklemosásra használom, és nagyon szeretem. Mivel krémes, nem szárítja az arcomat, utána pedig használok habzó arctisztítót (Himalaya Herbals)

    A kókuszos parfümöt és mini változatban vettem meg, nyárra ideális volt az édeskés illata miatt, azonban nekem a vaníliás sokkal jobban bejött, jobban passzol hozzám :]

    VálaszTörlés
  2. Nekem abszolút kedvenceim a narancsos teák,azon belül is a Teekanne Fresh Orange-a(teljesen olyan,mint a narancsos Tic-tac:),az Orange and Ginger-e,szintén Teekanne,egy kicsit csípős(nagyon hajaz a chillis teára),és télen nagy-nagy kedvencem volt a Pickwick Spiced Orange-a,mely fahéjat,kaktuszfügét,és mindenféle egyéb szív-,és lélekmelengető fűszert tartalmaz,hideg,borús napokra telitalálat!De már nyárra is meg van a kedvencem!Teekanne Garden Selection.bodzavirággal és citrommal!:))

    VálaszTörlés