Giordani Gold Make-up Base - sminkalap vélemény!

Nem olyan régen találkoztam ezzel a szuper termékkel, nekem nagyon bevált, soha nem használtam semmilyen alapot, mert nem olyan sűrűn sminkelek, hogy még egy termékkel több legyen a polcon.

De amint felkentem tudtam, hogy nekem is kell belőle egy. Így amíg a húgom otthon volt az övét próbálgattam nézegettem, és jutottam arra a véleményre, hogy befotózom és megosztom veletek is, hátha valaki éppen erről a termékről keres valami magyar véleményt.

Először is a sminkalapokról pár szóban, a sminkünket egy újabb szintre emeli, tartósabbá, tökéletesebbé teszi azt, a bőrünkön lévő kisebb nagyobb ráncokat, pórusokat próbálja "feltölteni" aminek eredményeként egy szebb felszínt kapunk a sminkelés előtt. Az alapozó így közvetlenül nem érintkezik a bőrünkkel, könnyebb a terméket a sminkalapon eloszlatni és a végeredmény is szebb lesz.Negatívumként említeném meg, hogy mindennapos használatra nem nevezném őket ideálisnak, hiszen legtöbbnek az alapja a szilikon ami akár milyen selymes érzést és tökéletes bőrképet is eredményez, valamilyen szinten gátolja a bőrt a légzésben, nagyobb eséllyel alakulnak ki pattanások főleg az arra érzékenyeknél, tehát jó ha ezt tudjuk.


Maga a termék az oriflame egyik terméke ami a Giordani Gold kollekcióba tartozik, mondhatni ez a legdrágább rész a katalógusnak. Ezek a termékek mindig egy picit a különlegesebb mind a tudásukban mind a csomagolásukban. Nekem nagyon sok termékem volt tőlük, és eddig mindennel nagyon elégedett voltam.

Előző GG termékek:

GG bronzosító gyöngyök vélemény ITT
GG telt ajkak rúzs vélemény ITT
GG szájfény vélemény ITT

A termék aranyszínű dobozban érkezik, az alap pedig egy nagyon szép üvegben van, a teteje elfordítható ami a zár is egyben, praktikus mert nem kell aggódni a kupak elhagyásával kapcsolatban. 30 ml termék akciósan 2000 forint teljes áron 2999 forint.


A termék maga enyhén rózsaszínes krémes. Könnyű eloszlatni és az érzés utána szuper. Nagyon kellemes, nem nehezíti el a bőrt, az illatai is nagyon enyhe használat után már nem is érződik. Pillanatok alatt beszívódik aminek köszönhetően azonnal folytathatjuk a sminkelést az alapozóval. Valóban látható, hogy valamit használtunk, és alapozás után megdöbbentem, mert egy csodás hidratált alapot adott amin az alapozó csodásan festett. Egyszóval jó érzés használni, látom a tükörben, hogy pozitív változást eredményez, nem csak egy újabb termék amit kenek mert megszoktam.

Ami még jó benne, hogy valóban a nap végéig kitart, igaz kifényesedett rajtam, de a sminkem alapozóm nem folyt el, vagy tűnt el. Nem használtam púdert (mert most nincs :D) így ha lesz itthon azzal is tesztelem, hogy akkor, hogyan is boldogul a nap végére.

Az oriflame oldalán és a krémmánián is sok sok pozitív véleményt olvashattok, belinkelem ha érdekel benneteket.

ITT és ITT



Tekintsetek el a képek beállításától, már rég nem készítettem ilyen fotókat, de remélem látható némi változás így is.

1. képen, arctisztítás után, ezért egy kicsit pirosabb a bőröm. 2. képen csak a GG sminkalapja, majd a 3. képen az oriflame perfect alapozója látható. ITT találjátok az oriflame oldalán. Én teljesen elégedett vagyok a végeredménnyel.


Itt pedig élesben láthatjátok, egy hétköznapi sminkkel 

Összességében, egy nagyon jó sminkalap (ezt úgy mondom, hogy másikat nem is használtam) de azt hiszem nem lehet másnak sem gondja vele, mert nagyon sok pozitív véleményt olvastam vele kapcsolatban. Húgom is nagyon megkedvelte. Kíváncsi vagyok nyáron mit fog nyújtani, ha nem is lesz tökéletes, azt hiszem jó barátok leszünk. Negatívumként egyenlőre nem tudok semmit megemlíteni.

Következő kis katalógusban(április 15-től akciós 2000 forintért megvásárolható, vagy együtt a GG arctiszító krémjével 2799 forintért, ami tagoknak egy még kedvezőbb ajánlat)


Ti használtok sminkalapot, ha igen melyik vált be?


 -Rita

6 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a terméket, már régóta használom :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, általában azért a szebb képeket próbálom kiválogatni (úgy 50-100 darab ami mindig megy a kukába)

      Törlés
  3. Szeplők*.*
    Nagyon jól állnak Neked:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem őket, csak sajnos nem nagyon látszódnak élőben, nyáron nyaralás után azért már igazán előjönnek :D

      Törlés
  4. Pont most gondolkodom azon, hogy megvásároljam-e!?
    Az alapozónak melyik árnyalatát használod? :)
    Illetve ezzel az alapozóval kapcsolatban (http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21621) van valamilyen tapasztalatod? :)

    VálaszTörlés