I love autumn !

Amióta a blogot írom, már ti is tudjátok rólam, hogy imádom az őszt, és olyan jó olvasni, hogy egyre többen vagyunk így ezzel. Szerintem ez a legszebb és a legkomfortosabb hónap, gyönyörű színek, napközben gyönyörűen süt a nap, elegendő egy vastag pulcsi esetleg sál és már lehet is indulni. Nyár is szép de olyan meleg van, hogy én ezt nem szeretem, tengeren okés, legyen is meleg, de egy olyan helyen ahol nincs esély a hűsítő tenger habjaiba lubickolni... nee. Tavasz ami ugyebár nem is létezik szintén egy érdekes dolog, amíg nincsenek rügyek a fákon virágok a parkban, addig blőee csúnya,de mi de azután már egész kellemes. Tél nah igen másik nagy kedvenc, hó, hideg, meleg tea, ünnepek, sok sok finomság :)

De most ősz lévén hoztam nektek néhány fotót amit tegnap és ma reggel készítettem itthon, remélem nektek is tetszeni fog :)


Olyan óriási ez a virág mint egy labda, gyönyörű színe van, nekem teljesen őszi hangulatom lesz tőle :)


Mi sem ősziesebb mint a szüret, a gyümölcsök. A házat körbejárva, szőlő, alma, füge, egy két paradicsombokor és még rengeteg más zöldség fogad, a fügét már beteszteltem, nagyon finom, remélem még  többi is megérik ami a fám van :)


Köd és lágy napsütés, olyan kellemes hangulatot teremt, ezt a városok betonépületeivel nem lehet átérezni...


Mamaszitá, már korán reggel kint van, begyújt körbenéz a kertben, én is mindig akkor kelek amikor a nap felkel, tőle örököltem :D


Főzünk fincsi teát 


Korán reggel ilyen csodás fényben úszott a kert, azt hiszem kár lett volna tovább aludni és ezt a fotót elmulasztani :)


Aranyló kukoricás


Szőlő lugas a kapu előtt 

Élvezzétek az őszi napsugarakat, fotózzatok, sétáljatok, gyűjtsetek szép leveleket..


-Rita

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó képeket csináltál! Én is imádom az őszt és nagyon hangulatosak lettek a képeid!:)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű fotók *-* Ki kell használni az utolsó igazi őszi napsugarakat :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép fotók, életképek. Eszembe juttattad a gyerekkori látogatásokat a nagymamámnál. Ő is mindig korán kelt, etette az állatokat, és ugyan mondta, hogy én csak maradjak az ágyban, de akkor már nekem sem volt maradásom, keltem vele, Ősszel a reggel már elég csípős volt, a levegőnek is jellegzetes, ködös-füstös illata volt. A nagy vekker óra ketyegése a konyhában, a frissen főzött kávé illata (amit én még akkor nem ittam), ezek olyan dolgok amik már sosem jönnek vissza... De a meghittségük örök emlék.
    Az én mamám is kendős, otthonkás asszony volt, már nagyon régen nem él, de a képeidről rá gondoltam és meghatott. Köszönöm neked ezt az élményt.
    Alix

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép fotók, életképek. Eszembe juttattad a gyerekkori látogatásokat a nagymamámnál. Ő is mindig korán kelt, etette az állatokat, és ugyan mondta, hogy én csak maradjak az ágyban, de akkor már nekem sem volt maradásom, keltem vele, Ősszel a reggel már elég csípős volt, a levegőnek is jellegzetes, ködös-füstös illata volt. A nagy vekker óra ketyegése a konyhában, a frissen főzött kávé illata (amit én még akkor nem ittam), ezek olyan dolgok amik már sosem jönnek vissza... De a meghittségük örök emlék.
    Az én mamám is kendős, otthonkás asszony volt, már nagyon régen nem él, de a képeidről rá gondoltam és meghatott. Köszönöm neked ezt az élményt.
    Alix

    VálaszTörlés