Praktikus: táskarendező!

Gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek gondot jelent bármit is megtalálnia a táskájában, igen pontosan a saját táskájában! Az ok igen egyszerű, olyan sok a holmim és olyan sok a táskám, hogy képes vagyok elfelejteni mit melyikbe tettem, múltkor éppen egy fél évvel ezelőtt elhagyottnak vélt ajakápolót találtam meg az egyik táska cipzáros kis zsebében, yeah!

Nah de a lényeg a neten böngészve pillantottam meg egy csodaszép mintájú "valamit" ami csodásan berendezkedve csücsült egy táska mély pocijában, először gondolkodtam, hogy ugyan minek, így is van ezer meg egy kis zseb a táskában, de aztán rájöttem, hogy amikor egyik táskából költözködöm a másikba, mennyivel jobb lenne egy szempillantás alatt áttenni minden fontos holmimat, és a táskacsere ezentúl nem lenne ördögnek való.

Így hát pár nappal ezelőtt megálmodtam a saját táskarendezőmet, és olyan nagy sikert aratott, hogy gondoltam nektek is bemutatom!


Mennyivel szebb és praktikusabb megoldás!


Alapvető állapot a táskában, minden ömlesztve, esetlegesen egy két zseb kihasználva, de akkor sem tudom, hogy éppen mit hová tettem


Jelenlegi kedvencem ez a vidám zöld-lila csíkos darab ami egy normál táskába való. Mérete 25x18 centiméter. Közében található részbe pénztárcát, neszesszert és noteszeket rakhatunk. Kívülről pedig a különböző méretű zsebek találhatóak, ahová a telefont, fülhallgatót, sminkeket pakolhatjuk. A kis fülének köszönhetően pikk pakk áttehetjük másik táskába, és már indulhatunk is.


Beköltözve :)


Mennyivel jobb így keresni bármit is a táskában!


A jelenlegi darabok, akik az új tulajdonosokra várnak, aki szeretne egyet az írjon emailt (ritaszeged@gmaik.com), vagy hamarosan feltöltöm meskára és onnan is meglehet rendelni, a táskarendező darabja 800 forint amit Szegeden személyesen is átlehet venni, de szállítással bubis borítékban + 300 forint. Egyedi elképzeléseket és színkombinációkat is elkészítek, itt is lehet érdeklődni, vagy pedig emailben is szívesen küldök a képet a meglévő anyagaimról.


De az egész nem ilyen egyszerű, mert ez a kis rendező nem csak a táskánk lakója lehet. Ezer meg egyféle felhasználási módja van. A kedvencem a fürdőszobai sminktartó. Középre kerülnek a paletták a kis zsebekbe pedig jöhetnek az ecsetek, ceruzák, spirálok. De akár a nappalink éke is lehet egy jól megválasztott színben, papírzsepik, távkapcsolók, mp3-ak vagy könyvek csodás tárolója lehet. Íróasztalunkon, noteszeket, füzeteket és ceruzákat őrizhet. Kisbabás anyukáknak is jól jöhet egy édes mintával ellátott rendező melybe bepakolhatja a szükséges tisztálkodási eszközöket, kiskésüket, krémeket.

A felsorolást folytathatnám a végtelenig, de megkíméllek bennetek :)


Ti használtok hasonló táskarendezőt ?
Legyen belőle nyereményjáték ?


-Rita

15 megjegyzés:

  1. Legyeeen! :D nagyon szupi ötlet az egész!:)

    VálaszTörlés
  2. szerintem is legyen, szuper ötlet, nagyon ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj tényleg nagyon jó ennek a mintája! Maga az ötlet pedig szuper, nagyon kis praktikus dolog ez *-* részemről is mehet a nyereményjáték egy ilyenért :D

    VálaszTörlés
  4. Zseniális vagy:D És ezeket te készíted?:O Nekem életem csúcspontja egy függöny szegélyének megvarrása volt, ezután jött a hanyatlás, már néha a gombokhoz sincs kedvem :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én, az első még csúnyácska volt, az van most a táskában, de már legalább 10-et megvarrtam és így már szépek és elégedett is vagyok, ezért is tettem fel, hátha kell valakinek, mert láttam a neten de 3000 ezer forintért már táskát kapok :D gondolom más is így van vele, nem ezen fogok meggazdagodni, de lehet másnak is örömet okoz :)

      Törlés
  5. én is szeretnék nagyon praktikus!!!!

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretnék, hogyan tudok rendelni?

    VálaszTörlés
  7. Én is szeretnék, hogyan tudok rendelni?

    VálaszTörlés
  8. Én is szeretnék, hogyan tudok rendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) címemen is tudsz (ritaszeged@gmail.com) facebook oldalon, tünderkert, valamint meskán is fent vagyok berrylove bolt néven :)

      Törlés
  9. Úristen Rita, ez annyira jóóóó! :) Nekem kell ilyen! De még ajándékba is szuper szerintem....

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Nagyon nagyon ügyi vagy! :)
    Esetleg szabásminta, vagy step by step az elkészítéséről?
    Megköszönném! Ha nem szeretnéd közzé tenni, elküldöd az e-mailemre?
    zsancipapp1986@windowslive.com
    Köszi előre is :)

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. szia! Köszi a tippeket! nekem is káosz van mostanában a táskáimban. na majd most 7végén átrendezem, és most már tudom is hogyan. köszi

    VálaszTörlés