Summer time - sminkek!


Ezeket a termékeket használtam!

A héten van egy kis időm még a nyári gyakorlat előtt így úgy gondoltam, hogy a nálam lévő sminkekből, megpróbálok minden napra valami újat alkotni. Szeretek új termékeket venni, de sajnos ilyenkor gyakran háttérbe szorulnak a régebbi kedvencek, ami nem gond de sajnos ezeknek is van egy lejárati ideje, így jobb a régebbi termékeket is a napi rutinba beilleszteni.

Nyáron szeretem a vízálló tartós termékeket amik nem folynak le pillanatok alatt. A fényvédelem is elengedhetetlen, főleg ha sokat tartózkodunk a napon. És természetesen a korall és a bronz színek is előtérbe kerülnek.



Az arcomra a helia d bb krém került, amit egyébként nem annyira szeretek, de elszeretném használni, így többször kerül elő idén mint amennyiszer valóban szerettem volna, ezután a szememre a color tattoo 24 órás krémfesték került, egy kevés olajzöld szemhéjpúderrel egy tusfilcel meghúztam a cicás vonalat. Az arcomra az oriflame bronzosítója került az ajkaimra pedig a catrice krémes arc és ajakszínezője egy kevés ajaknektár szájfénnyel. Szemöldökceruzával  végigmentem a szemöldökömön, hogy egységes legyen a legvégén pedig szempilla spirált használtam.


Kész is pillanatok alatt a nyárbiztos smink

Hozzá egy hullámos hajat készítettem


Ma egy újabb nyári sminkel jövök!


-Rita 

2 megjegyzés:

  1. Én nem merek tusozni a melegben :/

    VálaszTörlés
  2. De szép szeplőid vannak! :-) A hajad is nagyon tetszik, főleg azon a képen, amin a nap rásüt és olyan vörös!

    VálaszTörlés