Oriflame Silk beauty testápoló - vélemény!

Most vettem észre, hogy az előző bejegyzés is egy testápoló volt, de ha már elkészítettem a fotókat és az élmény is friss így megírom nektek. Anya mutatott egy otthoni akciós szórólapot, ahol jó áron tudunk venni néhány terméket, így nem haboztunk és beszereztük ezt a darabot is :)


Csomagolás: imádni való, cuki rózsaszín szolid mintával. A tégelyes kiszerelés nekem nagyon tetszik, praktikus, és egy cseppig elfogyasztható belőle a krém, valamint a kiürült tégelyt fellehet használni :) 200 ml tartalmaz ami egy átlagos testápoló méret de valahogy ebben a kiszerelésben kisebbnek tűnik. A teteje jól zár, egy fólia védi az első használat előtt.


Használat: eddig még nem volt sok időm használni (néhány alkalom) de azonnal észrevehető volt, hogy mennyire finom az illata és milyen selymes tőle a bőr használat után. Azonnal beszívódik a könnyű krém, ami leginkább egy pudingra emlékeztet. Az illata sokáig megmarad a bőrön, hidratálása átlagos, normál bőrön biztosan elegendő, de egy szárazabb bőrrel sajnos nem tud mit kezdeni. Nyáron ideális könnyed illatos krém, amit szívesen használok, hiszen könnyedén beszívódik és nem hagy ragadós érzést .

Krémmánián szintén csak pozitív véleményeket olvastam és igen sokat, ITT találjátok!


Összességében: én csak ajánlani tudom, amit a többi vélemény is alátámaszthat, hogy kellemes az illata, gyorsan felszívódik, és selymes bőrt, hagy maga után. Az ára teljes áron picit borsos 1800 de akciósan gyakran található a katalógusban amikor a feléért hozzá juthatunk.


Jelenleg őt is a kedvenceim közé sorolom, de inkább az esti órákban használom, amikor már az alváshoz készülődöm :)


-Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése