Oriflame Giordani Gold Festive Bronzosító gyöngyök - vélemény!

Tegnap nagy izgalomban voltunk, hogy a húgom bekerül -e az egyetemre, így elmaradt a bejegyzés, de ma pótolom! Főleg azzal az örömmel, hogy már tudjuk bizony felvételt nyert az elte koreai szakára :))

De térjünk is vissza a mi kis bronzosító - highlighter csodánkhoz, amit az Oriflame Giordani Gold kollekciójában találtam, egy limitált ünnepi kiadásban :)

Szintén akciósan jutottam hozzá, ami nagyban segített a döntésemben, hiszen van itthon elég bronzosító de végül mégis beadtam a derekam, mert élőben azonnal levett a lábamról.


Csomagolás - egy szép mintás sötétlila dobozban vettem kézhez, amin minden fontos információ megtalálható volt, szép betűk minták mind arannyal volt írva, amitől igazán exkluzív volt a megjelenés, nem csak egy egyszerű bronzosító amit lekapok a drogériák neon dzsungelének polcáról. Természetesen ott is kapható olyan termék aminek a csomagolása eszméletlen, de a különbözetből egy kisbusz vásárolható. Maga a tégely nagyon masszív arany színű enyhén csillámos. A teteje jól zár, ellentétben az Avonos tekergetős bronzosítóval ami úgy igénytelen ahogy van, ezért nem vettem meg soha. Csak a pozitív oldalt erősíti a tükör, ami nagy igényes, nem akar kiesni, a mérete is megfelelő. A gyöngyöket a tükörtől egy selymes szivacs különíti el. Egyébként ez egy ünnepi limitált csomagolás, amiben a szín megegyezik a normál termékkel csak a gyöngyök mérete sokkal kisebb.



Használat - itt jöttem rá az egészre, hogy ez nem konkrétan bronzosító, hanem egy highlighter ami csodaszép mikrocsillámokkal és enyhe bronzos aranyos fénnyel emeli ki az arcunkat, dekoltázsunkat, de akár kerülhet egy kevés a vállainkra is. Nem tolakodó, nem tűnik az ember diszkókirálynak a használata mellet. Az Oriflame oldalán is inkább highlighter mint bronzosítóként szerepel. Nyáron szerintem azoknak akik sminkelnek mondhatni elengedhetetlen egy jó bronzosító amivel kiemelhetik az arcukat, rásegíthetnek a napbarnítottá bőr hatására, de pont olyan fontos egy jól megválasztott highlighter ami kiemeli a bőrünk színét, egészséges fényt kölcsönöz, nekem csak hideg tónusú darabjaim voltak, és egy arany ami sajnos vagy nem sajnos túl pigmentált a mindennapi használathoz, így nagyon örülök ennek a darabnak. Ecsettel pillanatok alatt felvehető a szín, és már azonnal lehet is használni, nem túl pigmentált, így nem kel félni a használatától, de lehet építeni ha drámaibb hatást szeretnénk elérni.


A gyöngyök 3 árnyalatban pompáznak, világos bézs, bronzos világos és sötét barna. 25 grammot tartalmaz ami nem kis mennyiség, úgy gondolom pár évig biztosan hű társam lesz :) Tartósságra sem lehet panasz, ha megfelelő alapot kapott akkor ott is marad, de csupasz arcbőrre nem tapad fel olyan minőségben, mintha egy BB krém vagy alapozó fölé kerülne.




Összességben - szuper akció keretében kedvezően jutottam hozzá de a mostani katalógusban is 1500 forint körül kapható a tagoknak, ami nagyon jó ár egy 25 grammos bronzosítóhoz ami még ráadásul ilyen sok erénnyel büszkélkedhet. Csomagolás hibátlan, a termék szintén szuper, a szín az összhatás, és a felvitel is könnyű. Nincs semmire panaszom, nincs mibe belekötni.

Ajánlom mindenkinek aki valami hasonlót keres, barna bőrön szerintem elengedhetetlen :)


-Rita 

5 megjegyzés:

  1. De cuki pici gyöngyööööök! Régebben nagyobbak voltak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez csak egy limitált kiadás :) annyi különbséggel, hogy ez kicsik.

      Törlés
  2. Már a csomagolása is olyan csajos, odavagyok! :)

    VálaszTörlés
  3. micsoda szép 'művész' beállítottságú képeket csinálsz mostanában :) nagyon igényes:)

    VálaszTörlés