Balea summer glam - testápoló!


Egy csillámos nyári testápoló tesztet hoztam nektek, nagyon szeretem és úgy gondolom hogy akik kedvelik az édes illatokat és az enyhe csillámlást azok garantáltan megtaláltak a tökéletes nyári krémjüket :)

Csomagolás: nekem nagyon tetszik, nyárias, vidám színű a teteje jól zár, magyar leírás található rajta, amin mókásan megemlítik, hogy a termék fogyasztásra nem alkalmas :)


Használat közben: nyaralás előtt kaptam, de már tavaly is felkeltette az érdeklődésemet, akkor még más volt a csomagolás. Az illata igen intenzív, édes, kakaós, kókuszos,desszertre emlékeztet, de nekem nagyon íncsiklandozó, nyam nyam. Csak napközben használom, főleg reggel indulás előtt kenek egy keveset a lábamra kezemre, az enyhe csillámok a fényben nagyon jól mutatnak, és még a nap végén is láthatóak. Az illata enyhül és órákkal a felvitel után már nem is olyan jellegzetes mint a tubusból közvetlen. Hidratálás normál bőrnek megfelelő, de ha valakinek száraz a bőre azon bizony nem tud segíteni. Pikk pakk beszívódik, nem ragad, kellemes selymes érzést kölcsönöz.


Ilyen szép arany csillámok vannak benne

Összességében: 200 ml 600 forint körül kapható, ez a mennyiség átlagos használat mellett pont a nyári időszakot bírja ki, szeretném én is elhasználni még idén. Jelenleg nekem most ez a kedvenc testápoló :)

Krémmániás véleményeket itt találtok, ezek is nagyon pozitívak!


Nektek van kedvenc nyári testápolótok?


-Rita

6 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy írtál erről a testápolóról, mert én pár napja voltam a DM-ben, de nem figyeltem fel rá. Na majd ezután :) :) Más illatú is volt?

    VálaszTörlés
  2. Nekem Avon Sun arany csillámosom van, amit imádok, annyira jól mutat barna bőrön. :)))

    VálaszTörlés
  3. Hű, ez nagyon ígéretesen hangzik, lehet, hogy kipróbálom. Eddig mindig Dove testápolót használtam, de az nekem így nyárra kicsit nehéz, meg unalmas az illata is, ez viszont nagyon szimpi, pláne a csillámok :P Még nincsenek Balea termékeim, de annyian dicsérik őket, hogy lehet elkezdem tesztelgetni :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem rég kezdtem el használni Balea termékeket és teljesen odavagyok értük, úgyhogy biztosan kipróbálom ezt is ha tényleg ennyire jó :)

    VálaszTörlés
  5. Oh, ezek a csillámok! *.* Ha nem sorakozna itthon már vagy 2-3 testápoló elhasználásra várva, tutira megvenném. :)

    VálaszTörlés
  6. jelenleg 499ft a Dmben én 2 napja vettem:)

    VálaszTörlés