Sherlock - kedvenc sorozataim!


Hétvége lévén ismét hoztam egy sorozatot, rendezője Steven Moffat, aki az előző kedvenc sorozatomat is írja és rendezi (Doctor Who), szintén a BBC műsoráról.

Nem olyan régen kezdtük el nézni, először magyarul, de gyorsan váltottunk, a sorozat megelpő módon 3 részből és egyenlőre 2 évadból áll, egy egy rész több mint egy órás, olyan mint egy film, általában egy teljes ügyet foglal magába, de az alapszálak minden részben megjelennek.

A sorozatról röviden: gondolom Sherlocokot és társát dr. Wattsont nem kell senkinek bemutatni, de ha mégis akkor annyit mondanék, hogy az eredeti történet modern megvalósítása, két fantasztikus karakterrel, Sherlock a bogaras és kicsit furcsa nyomozó, aki a helyi ügyekbe besegít, és pillanatok alatt elképesztő gondolatmenettel oldja meg a rejtélyeket, társa Wattson sokszor végzi azokat a feladatokat amit a nagy nyomozó olyan jelentéktelennek tart, hogy ő maga nem is óhajt jelen lenni. Nagyszerű rejtélyek, elképesztő megoldások, mindez egy különös, öntelt, beképzelt, nagyképű nyomozó által tálalva. 

Mi imádjuk, alig várom a harmadik évadot, nem is szeretnék, többet írni, mert minden egyes infóval csak elárulnám ezt a szuper sorozatot.

De azért hoztam egy két videót és képet, amit ajánlok figyelmetekbe :)


Briliáns 


Azért nem mindig mogorva és arrogáns



Ti nézitek a Sherlockot?

Van kedvenc nyomozós sorozatotok?

-Rita 

4 megjegyzés:

  1. Ó én már vergődök két hónapja, hogy legyen már a 3. évad, imádom nagyon :]

    VálaszTörlés
  2. Pont most töltöttem le, mert a Star Trek filmben beleszerettem a főszereplő bácsiba:D

    VálaszTörlés
  3. Imádom:) Mondjuk engem a BBC-vel, a Steven Moffat - Mark Gatiss, Benedict Cumberbatch - Martin Freeman párosokkal simán meg lehet venni... bármikor. Ha pedig Andrew Scott is ott van... az már hab a tortán!:D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is az egyik kedvencem. Már réges rég végig néztem. De alig várom már, hogy legyen új évad, mert baromi jó. :)

    Még anno én is írtam róla. Ha érdekel ezen a linken megtalálod:
    http://hajnalweb.blogspot.hu/2012/10/sorozat-ajanlo-sherlock.html

    VálaszTörlés