Fodrászhoz megyek!

Jobb cím nem jutott az eszembe, lényeg az, hogy ma utazok haza, és holnap reggel elmegyek a fodrászhoz, és a hosszú hajamból remélhetőleg valami szépet varázsol :)

Már pár hónapja agyalok a fodrász témán, de olyan drága egy hajvágás, hogy inkább megelégedtem a saját egyszerű egyenes hajammal, mintsem sok sok pénzt adjak egy fodrásznak, aki általában végig kényszeresen szeretne beszélni, de eszembe jutott az én kis falucskám, ahol azért emberibbek az összegek és kedvesebbek a hajszobrászok :) így jött az ötlet, hogy hazamegyek és ott vágatok új frizurát!

Hoztam egy két régi képet a hajamról, valamit néhány elképzelést, hogy milyet szeretnék :)


Egy hete még rezes vörös volt a hajam, de nem igazán tetszett csak az alsó tincseken 


Azt hiszem tavalyi kép, itt barna a teteje és fekete az alja, itt kezdtem a fekete lenövsztélét mert nagyon untam 


Ez vasárnapi kép, itt lett befestve vörösesre, ez a szín tetszik nagyon, csak túl sötét, élénkebbet szeretnék :) Itt látszik kb milyen hosszú a hajam, olyan rövidre szeretném vágatni mint az a néhány tincs a bal oldalon


3 éve szintén levágattam a hajam, olyan hosszú volt előtte mint az előző képeken, egy picit drasztikus volt de szerettem :)


Ez már nagyon régi de szintén hosszú hajból lett levágatva vállig érőre, és lett frufrum 


Ez a haj nagyon tetszik nekem, főleg a lépcsőzetes megoldás, mondjuk szép természetes a színe is, nem tudom nekem, hogy állna


Kb ilyen hosszúságot akarok 



Még talán ez is belefér :)


Nektek melyik haj tetszik a legjobban ?

Az biztos, hogy teli frufrut nem akarok, főleg így nyaralás előtt...


-Rita 



9 megjegyzés:

  1. Annyira szép hajad van. :) A minták közül is mind jól állna neked, az utolsó előtti nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  2. A frufru nagyon jól állt neked, wow :) Kíváncsian várjuk az eredményt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz, mert eleinte 'sajnáltam', hogy levágatod azt a szép hosszú hajadat. De amikor megláttam a képeket, wow :D a frufrus, fűben fekvős nagyon jó, ott tetszik a legjobban a hajad :)

    VálaszTörlés
  4. én is kíváncsi leszek, milyen lesz a tiéd! :)

    pont egy hónapja -12 cmtől szabadultam meg, kiritkíttattam a fele tömegűre, és én is kértem bele egy kis lépcsőt. az enyém is eléggé hosszú volt, többen ezt a változást sem vették észre -__- :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép a hajad most is szerintem (a kép alapján), de megértem, hogy néha jól jön egy kis változás. :) Én is nemrég váltam meg a hosszú tincseimtől és egyáltalán nem bánom, sokkal könnyebb így kezelnem. Úgy látom, nagyon sokat nem akarsz vágatni a hosszából, inkább csak "formára szabatni". :)

    VálaszTörlés
  6. Oh, pedig a teli frufrus annyira jól áll! :) De nagyon tetszik, amiket linkeltél, biztos, hogy szuper lesz a végeredmény. Már nekem is esedékes lenne egy hajvágás, de mindig annyira félek a végeredménytől.

    VálaszTörlés
  7. Nekem sokkal jobban tetszik a mostani, mint amilyeneket szeretnél:D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép a hajad most, de kíváncsi vagyok a végeredményre is. Ezek közül bármelyiket választod, biztos jól fog állni. :)
    Az a füvön fekvős kép annyira jó. <3
    Ha választani kellene az elképzeltek közül, én szerintem az elsőt választanám. Olyan szép, egyszerű és természetes. De még az utolsó kettő is nagyon bejövős. :)

    VálaszTörlés
  9. De jó az a fűben fekvős kép. =)
    Nagyon szép hajad van. =)

    VálaszTörlés