Avon papajás lábápoló szett!


Remélem jó idő van mikor már ezt a bejegyzést olvassátok :)

Hoztam egy fincsi illatú lábápoló szettet amit nyárra ajánlok.

Pár hónappal ezelőtt akciósan lehetett a 3 terméket együtt megvenni (1200 ft körülbelül) , tartalmaz a egy lábradír, egy nagyon könnyű hűsítő krémet, és egy láb sprayt.

Az illatuk nagyon finom, gyümölcsös, frissítő kellemes.


Bőrradír: nagyon kevés benne a szemcse, nem mondanám igazán hatékonynak, lábradírozásra nem tökéletes, de a friss illata miatt masszírozásra kellemes a kis szemcsék finoman dörzsölik a bőrt.

Hűsítő lábkrém: nagyon vizes állagú krém, azonnal beszívódik és valóban hűsít, de egyáltalán nem ápol, száraz érdes bőrt nem kezeli. De nyári hónapokban ideális, a fáradt lábak nyugtatására és illatosítására.

Hűsítő spray: egyik kedvencem, az illata mennyei, sokáig érződik, a lábra fújva pillanatok alatt beszívódik, valóban hűsít és kellemes illatot biztosít :)


Látható valóban, hogy mennyire kevés a radírozó szemcse a krémben, és hogy mennyire vizes géles a hűsítő krém 


Úgy gondolom, akciósan megéri beszerezni, nyári hónapokban igazán kellemes a használata, de csodát ne várjunk tőlük :)



Ti mivel ápoljátok a lábaitokat nyáron ?


-Rita 


3 megjegyzés:

  1. Ó, köszi a részletes tesztet, én még nem próbáltam, mert az igazi nyárra várok vele. A lábradírok amúgy nekem soha nem váltak be radírozásra, ahhoz túl kevés bennük a szemcse, de olyan jó érzés, ahogy masszíroznak :-D

    VálaszTörlés
  2. köszi a tesztet, én is megrendeltem, csak még nem kaptam kézhez azóta, de eléggé elszomorított...muszáj lesz valami erős, éjszakai lábkrémet is beszereznem akkor mellé :D

    VálaszTörlés
  3. ÓÓ ez nagyon jó lehet, köszi a tesztet :)

    VálaszTörlés