Oriflame Giordani Gold Telt Ajkak Ajakrúzs - Chiffon Rose - vélemény!




Hoztam nektek egy új Oriflame termék tesztet, már az előző katalógusban is benne volt, de én csak most jutottam odáig, hogy eggyáltalán szemügyre vegyem a színeket. Engem az egész a most igen népszerű ajakfény-rúzs kombinációkra emlékeztet (lipbutter, maybellin wishper). 


Csomagolás: papírdobozban kapjuk kézhez a terméket, a névhez hűen minden arany színű :) Maga a termék szögletes alakú minőségi anyagból,ami először furcsa volt a számomra, de nem okozott gondot a használata. 3,3 gramm maga a termék.A teteje jól záródik, így biztosan nem fog kinyílni. Az egész egy elegáns letisztult stílust mutat, nekem nagyon tetszik.


Használat: én egy pinkes árnyalatot választottam (vagyis a húgom) amitől tartottam egy kicsit, hogy nagyon intenzív lesz, de nem lett. Jól építhető, egy rétegben csak enyhe színt és fényt ad, de többször áthúzva már előjön az igazi rúzs mivolta. Felvitel után szép fényes már már szájfényre emlékeztet, de ez a fény viszonylag gyorsan eltűnik, és csak a szín marad meg. Krémes állaga van, nem mászik el, nem szárít. Elvileg ápoló hatással bír, én ezt egyenlőre nem tudom alátámasztani, hogy kifejezetten ápolná e az arra rászoruló ajkakat, de az biztos, hogy nem szárít. Egyáltalán nincs illata, amit én hiányolok egy kicsit, de nem von le a minőségéből.


A szín, a felső többször áthúzva, alsó csak egyszer 


Ajkakon 

Összességében: nekem nagyon tetszik ez termék, kicsit sokallom az árát 1800 forint, de a minősége és a csomagolása meggyőzött. Talán még egy színre szert teszek valamikor a közeljövőben. Tartóssága átlagos, ivást evést nem bír ki, de egyenletesen kopik a nap folyamán, 3 órát garantáltan fenn marad az ajkakon.

Mondhatom, hogy a kívánság listán szereplő lip buttert ezzel ki is váltottam, hiszen pont egy ilyen termékre vágytam, sőt ez jobban is tetszik ami a csomagolást illeti. 

A mai nappal bezárólag meg is vagyok a vizsgákkal, már csak egy két eredményre várok, mondhatni ez volt a jutalmam :)



-Rita 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van, jól áll Neked ;)! Nyereményjáték van a blogomon, jelentkezz! :)http://divat-mania.blogspot.hu/2013/05/firmoo-nyeremenyjatek-firmoo-giveaway.html

    VálaszTörlés