Nyári arcápolási rutin!

Régebben írtam egy arcápolási rutint azóta változott, így gondoltam megosztom veletek is, mert sok új termék kapott benne helyet. ITT olvashattok a több mint egy évvel ezelőtti termékekről!


Alapvetően nem szeretek sok terméket használni, mert egy kicsit lusta vagyok, főleg este (de mondjuk reggel  is szóval mindegy) a lényeg, hogy így sem pakoltam mindent ide, csak tényleg a legfontosabbakat! A bőröm normál és vízhiányos típusba tartozik általában nincs vele semmi gondom.


Ez a közel egy hónapos rival de loop gyümölcsös arctisztító teje jelenleg az arctisztításom alapja, kellemes állaga van, olyan lágy krémes, az illata enyhe gyümölcsös, nem habzik, inkább olyan mintha egy lágy krémmel próbálnám az arcom kenegetni, ezért is használok hozzá, arckefét, szivacsot, vagy pamacsot, így ezek segítségével, a tisztítás teljes körű, a vatta és a szivacs a smink maradványokat míg a kefe az elhalt hámsejteket távolítja el.


Nagyon gyengéd ez a tisztító tej, ezért is szeretem, viszont használat közben lehet érezni egy enyhe bizsergést , ami nem kellemetlen, gondolom a benne található gyümölcskivonatnak köszönhető. Mindennapos használatra ajánlott, én nagyon szeretem.

A kefét, heti 2-3 alkalommal használom, sajnos nem a leggyengédebb, de így nagyon sok pozitív oldala van, mitesszerek majdnem eltűntek a bőrömről, sokkal szebb a bőröm, valamint pattanások sem jelentek meg az utóbbi időben :)


Lehet venni több ezer forintért gyengéd és puha arctisztító kütyüket, én is szívesen használnám azokat, de egyenlőre ezzel is beérem, 700-800 forint a rossmann üzletekben.


Tisztítás után jön egy kis tonik, szintén új termék az avon vadrózsás és aloe verás tonikja, már rég nem használtam tonikot, mert nincs nagy szükségem rá, így nem is tudok erről a termékről sem bőven nyilatkozni, a dolgát teszi, tisztít, az illata jó, nem szárít és nem is csíp. 


Néhanapján jönnek a maszkok, az avonos darabokról már végképp lemondtam, legtöbbször viszont házi készítésűt használok, mert nekem ezek váltak be a legjobban, de ha valami gyorsa vágyom, akkor a lush MOM zöld trutyiját (ITT írtam róla) valamint szintén a rossmanban kapható tasakos maszkokat használom.


Végül pedig jön a hidratálás, kiderült, hogy ez tényleg a legjobb krémem, már alig van benne, biztosan újra veszem, jó az illata, állaga, nagyon könnyen beszívódik, tehát csodás! ITT írtam róla bővebben!

Az egészhez pedig még jön egy kis ajakradír heti néhány alkalommal valamint a kedvenc ajakápolóm a honey trap, ami egy kis csodaszer :)


Ezeket a termékeket általában naponta reggel és este használom, bár néha győz a lustaság és egy két lépést kihagyok, de nem tapasztalok ezzel kapcsolatban semmi rosszat, a bőröm nem mindig igényli főleg ha nem is sminkelek egész héten.

Kíváncsi vagyok ti milyen termékeket használtok minden nap, mik azok amik beváltak ?

-Rita 

7 megjegyzés:

  1. Én is a lusta táborba tartozom, este csak lemosom a sminkem+arctisztító és ennyi. Heti 2-3x arcpakolást használok. Mostanában azonban kezdek rászokni arra, hogy mindent megtegyek a bőrömért..szemkörnyékápolás, napi 2x hidratálás. A sminkemet egy hasonló Rival de Loop termékkel mosom le, imádom, mert fürdés közben is megvan, nem használok hozzá semmit csak az ujjaimat, viszont nekem nem ez a gyümis van hanem a sima. De ha ez elfogy, márpedig már nagyon kevés van akkor ezt a változatát veszem meg, kíváncsi vagyok rá. Nem mellesleg mert rohadt sokáig elég volt :)

    VálaszTörlés
  2. Hűű akkor a keféért rohanok is :D
    Én a Balea arckrém éjszakai párját használom, teljes mértékig elégedett vagyok vele, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  3. Miért nem szeretted az avonos arcpakolásokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert semmire sem jó, és semmi hatóanyag az összetevői között, szóval semmire sem jó nálam, csak szárítanak, de régebben írtam 3 avonos maszkról :)

      Törlés
  4. Én nekem Oriflame vált be elégge meg kell néznem mit teszek az arcomra,mert allergiás sok mindenre,de ez bevált: http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23744, utána pedig arcmaszkokat szoktam hetente 1szer előfordul ritkán hetente 2szer, avon japán szakré és rizs arcmaszk: http://alkupiac.hu/termekek/264964_avon-planet-spa-japan-szake-es-rizs-arcmaszk-uj, és a másik avonos masz amit használok : http://www.shopmania.hu/noi-kozmetika/p-avon-thaifoldi-lotuszvirag-porustisztito-arcmaszk-75ml-52460192.
    Nekem ezek váltak be , de lehet már mást is ki fogok próbálni.

    VálaszTörlés
  5. Ez az oriflames arctisztító szivacs a mostanában agyonreklámozott konjac pálmás vagy a sima? (Azt hiszem náluk mindkettő van.) :)

    http://absshowcase.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ez már ezer éve kapható a katalógusban sima szivacs de jó :)

      Törlés