Már megint!

Ismét egy haul posztot hoztam, mondhatni, az utóbbi időben elég sok mindent vettem  egyszerűen elfogynak a dolgaim :D meglepő ez annak aki notórius felhalmozó!

De nem is ez a lényeg, hanem, hogy vége a vizsgáknak, lesz egy kis szünet, majd gyakorlat, és végül a nyaralás, pont jól időzítettem, gyakorlat után másnap már indulunk is.

A dm-ben most 4000 forint felett bónusz 100 pontot adtak, így ezt nem hagyhattam ki, egyébként is szükség volt néhány dologra.


Balea csillámos testápoló - 600 forint körül van az ára, illata csokis-kókuszos, nyárra vettem, szerintem nagyon szép apró arany csillámok vannak benne.
Balea aloe vera és lime tusfürdő - 300 forint körül van az ára, frissítő illata van, én mindig baleaás tusfürdőt veszek, olcsó és nagy kiszerelés, és nagyon sok illatban van.
Balea gyerek sampon és tusfürdő - 350 forint, én nagyon szeretem ezeket a samponokat, ezt kifejezetten S,-nek vettem.
Alverde férfi deó - szintén S-nek, 699 forint, valami olyat szeretett volna, aminek nincs illata, mert túl sok a deó + parfüm kombináció, így erre esett a választás, friss citrusos illata van.
Balea white diamond deó - 400 forint körül van az ára, frissítő gyümölcsös, édes illata van.
Balea argán olajas sampon+balzsam - 500-600 forint mindkettő, én nagyon szeretem a balzsamot, a sampont most vettem meg először, kíváncsian várom, hogy mit tud hosszú távon, elsőre nagyon megtetszett, selymes fényes a hajam.
Libresse törlőkendő - ingyen volt betét mellé, megnéztem a krémmánián és meglepően jó összetétel és jó véleményeket olvastam róla, nyaralásra ideális lesz.
Babylove törlőkendő - 250 forint, szintén nyaralásra vettem, kéztörlésnek, frissítésnek pont jó.
Sun dance 15 faktoros naptej - 1400 forint körül volt az ára, nagyon sok jót olvastam erről a termékről, így őt is visszük a nyaralásra.
Sun dance napozás utáni gél - 1100 forint, tavaly is az aloe vera segített a leégett bőrünkön, és most ezt a hatalmas kiszerelést vihetjük magukkal, nem csak leégésre, hanem napozás után is jót tesz a bőrnek.



Oriflame rendelés 

Optimals szemkrém - 1500 forint, nem én rendeltem de kíváncsi vagyok a hatására.
Giordani gold rúzs - 1800 forint chiffon rose árnyalatban (tegnap írtam róla)
Oriflame wonder lash szempillaspirál - 1100 forint szintén nem az enyém, de nekem is van 2 darabom, szeretem és szép pillákat csinál, de sokszor megszúrom magam a nagyon hosszú és hegyes tüskéivel :D így csak ritkán nyúlok utána.
Flamboyant parfüm - 3000 forint körül,  S-nek rendeltem, szintén krémmánia miatt esett erre a választásom, csak jó tapasztalatokat olvastam erről a fantasztikus illatról.
Rózsás tükör - 500 forint, már szükségem volt egy kulturált tükörre a mit a táskából elővehetek, szerintem nagyon szép darab, egyik része nagyítós így még szemöldök szedésénél is jól jöhet :)



Avon rendelés, ezt már régebben kézhez kaptam 

Naturals herbal arctonik 20 év felett - ezt már használgatom, már 100 éve nem volt tonikom, de így nyárra úgy gondoltam jól jöhet, az illata finom, nem szárít, aha savat tartalmaz így a fényvédelem elengedhetetlen mellette.

Papayás lábápoló szett - 1100 forint volt ez a 3 termék, bőrradír, zselés ápoló krém, és dezodoráló spray, az illata isteni, és a krém pillanatok alatt beszívódik, inkább hűsít mint ápol, de az illata sokáig megmarad, a radírt még nem próbáltam, spray pedig szintén jól végzi az illatosítási feladatát :)


Ennyi lett volna az elmúlt hetekben vásárolt kozmetikumok nagy része, a teszteket elkezdem még a múltheti dolgokkal, remélem hamar utolérem magam. 

Ti miket vettetek az utóbbi időben?

-Rita 

5 megjegyzés:

  1. Nálam is érik újabb zsákmányos bejegyzés, és a Tied alapján szerintem ma kiegészül a Sundance aloés napozás utáni krémjével... Köszi az ajánlást. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ezen a Sundance napozás utáni zselén én is elgondolkodtam, de mivel nekem inkább tápláló krémre lenne szükségem napozás után, nem tudom kihasználnám-e.
    Vigyázok, egyáltalán nem szoktam leégni, viszont száraz a bőröm.
    Mennyire hidratál ez a zselé?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kifejezetten hidratál inkább hűsít, de mindjárt kipróbálom a lábaimon, és estére megírom itt kommentben, hogy milyen a hatása :)

      Törlés
    2. Nah tesztelve, sejtettem én az elején is, nem hidratál, de nem is szárít. Az első pár percben ragadósabb, majd megszárad - beissza a bőr, és hűsítő érzés igen sokáig megfigyelhető.

      Törlés
  3. Sok szép dolgot vettél/ rendeltél! A Baleás sampont, balzsamot imádom. Tavalyról még maradt Baleás napvédő meg napozás utáni spré is. Gondolkodom hogy a papajás lábápoló szettet, vagy egy részét én is megrendelem. Az előző évi mentás aloés elég jó volt.

    VálaszTörlés