Lush mask of magnaminty - teszt!

Most egy lush arcmaszkot hoztam nektek, tudjátok rólam, hogy szeretem a lush termékeket, csak sajnos Szegeden nem nincs üzlet, rendelni meg nem igazán szeretek, mert a szállítási díj áráért már lehet szuper dolgokat venni :)

Szóval most az egyetlen egy maszkomat mutatom be nektek a lushtól ami egy arc és hátpakolás egyben!


Csomagolás: imádom ezt a fekete egyszerű dizájnt. A csomagolás erős és masszív jól zár a teteje. Minden fontos infó megtalálható rajta. 2 méretben kapható, de szerintem ez is bőven elég ha valaki csak az arcára használja, mert heti 1 alkalom bőven elég. 1990 forint 125 gramm.


Termékről: az illata csodálatos, olyan mint az after eight csokoládé, édes, mentolos, csokis (meg van benne valami jellegzetes zöld illat). A színe igen furcsa, zöldes mocsárszerű kis fekete darabkákkal, de számomra nem zavaró. Állaga nagyon sűrű, kicsit nehéz is eldolgozni az arcon, pici vízzel lehet rajta segíteni :) Frissítő, tisztító hatása van, használatát akkor ajánlják, ha már régen nem végeztél nagy takarítást, ebben teljesen egyet értek. 

Én arctisztítás után felviszek belőle egy mogyorónyi mennyiséget az arcomra, majd rajta hagyom 10-15 percig, ez az idő alatt megszárad. Furcsa bizsergető hűsítő, hideg érzést kelt a bőrön, ami nyáron nagyon jó tud lenni, de télen nekem egy kicsit kellemetlen. Ha megszárad akkor vizes kézzel elkezdem feloldani, majd átdörzsölni a kis radírozó részecskékkel, és készen is vagyunk, heti 1x bőven elég használni, egy kicsit szárít, így utána hidratálni muszáj nekem.

Olyan zsíros vagy normál bőrre ajánlom, akiknek sok a mitesszere vagy pattanások nyomai fellelhetőek az arcán, az én bőrömön segített, persze nem egy csodaszer. Érzékeny nagyon problémás bőrre nem ajánlom, mert könnyen felsérthetik a bőrt a kis részecskékkel. 



Hűsít, nyugtat, és mélyen tisztít 

Összességében: karácsony óta megvan, és még félig a tégely, pedig már nagyon sokszor használtam, anyunak is adtam belőle, barátnőm is kipróbálta, tehát ennyi használat mellet is nagyon takarékos, ezért a nagyobb kiszerelést csak azoknak ajánlom, akik nem egyedül és nem csak arcra szeretnék használni. Az illata a hatás mind mind 5 csillagos, igazság szerint nincs mibe belekötni, és ha az árát nézzük szintén baráti, mert egy egy alkalom nem kerül többe mint 50 forint ami hihetetlen. Ami miatt kicsit szomorú vagyok, hogy Szegeden nincs Lush bolt ahová belehetne menni és vásárolni, de ez nem is tartozik a termékhez, csak úgy megemlítettem :)

Ti milyen arcmaszkot használtok?


-Rita 

2 megjegyzés: