Táskám táskám, mond meg nékem...!

Bizony egy lány de akár egy fiú táskája is sokat elmond a tulajdonosáról. Most szeretném nektek megmutatni, hogy én miket szoktam magammal hordani nap mint nap. Megkíméllek benneteket a zsepik-pénztárcák-vizes palackok uncsi látványától :)


Imádom mások színes kulcstartóit, színes neszesszereit... szeretem a saját cuccaimat is mert mindegyiknek van egy kis története, mikor és hogyan jutottam hozzá, még ha a legegyszerűbb darabról is legyen szó :)


Általában van egy firkafüzetem (nah jó van vagy 10) imádok rajzolni, jegyzetelni, minden gondolatomat leírni, unalmas pillanataimban is jól elszórakoztat, ha a régi műveimet nézem :)

Kb suli kezdés kór kattantam rá a stabilo filcekre, mindig nálam vannak, ezekkel irkálok-rajzolok

Telefon, igazság szerint összesen 6-an vannak benne a telefonkönyvemben, nem használom telefonálásra, mondjuk csak az időt nézem, és néha lefotózok ezt azt, jah és majd elfelejtettem zenét is ezen hallgatok :)

Pink szitakötős neszesszerben gyógyszerek, sebtapaszok és csajos holmik vannak, szeretem mert kicsike, és mert anyától van :) 

Hatalmas kulcscsomó, szamárral, kis figurákkal és nem utolsó sorban kulccsal :D


Szemüvegemet olvasáshoz, gépezéshez, filmnézéshez használom, de van, hogy nem hagyom otthon akkor azért a táskámban-fejemen van :D


Füles most a rend kedvéért feltekertem egy kis szív alakú papírra, szeretem ezt a típusú fülhalagatót mert nem esik ki a fülemből.

Ajakápoló imádom ezt a Lush mézes csodáját, örülök, hogy megvettem és még az árát sem sajnálom érte :)

Kézfertőtlenítő, ha nincs lehetőség kezdet mosni szuper megoldás, de nem szeretem gyakran használni mert a kezemet szárítja.

Kézkrém, almás fahéjas vaníliás, már tavalyi darab de nagyon szeretem az illatát, és csak az illatát mert másra nem jó :(


Tehát ezek azok a dolgok amiket magammal viszek, néha változik, melyik ajakápoló vagy kézkrém jöm velem, de a többi állandó lakója a táskámnak!

Ha 3 dolgot választhatnék ami nélkül nem mennék sehová akkor azok:

Ajakápoló 
Telefon (az idő és a fényképező miatt)
Füles pedig az utolsó, mert szeretek zenét hallgatni 


Ti miket visztek magatokkal nap mint nap?

-Rita

5 megjegyzés:

  1. Nekem is ilyen fülesem van, csak rózsaszínben. Én is imádom. :)

    VálaszTörlés
  2. kb nekem is ilyenek vannak a táskámban :D

    VálaszTörlés
  3. Könyv, vagy e-book olvasó nélkül egy lépést sem :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Végre sikerült(1 év után) hivatalosan is követnem téged. Lenyűgöző a blogod mindennap várom mikor kerül ki új poszt! Csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  5. Csak 6 név van a mobilodban.. áhh,:) nekem meg vagy hatvan :S ,de meert sokat tárgyalok rajta :D

    VálaszTörlés