Szempillaspirál teszt!



 Már tegnap beharangozta, hogy jövök egy kisebb szempillaspirál összehasonlítással, 2 oriflame és 2 avon terméket láthattok. Mindegyik igen kedvező árfekvésű, így most nem ez lesz a döntő pont! De akkor lássuk mit is tudnak ezek a kis szépségek :D


Csomagolás, mindegyiknél tetszik, nincs kifogásolható dolog bennük.



A kefék, nagyon különbözőek

1. Avon supershock max vízálló - a legnagyobb keféje ennek van, szilikonos, a gond az, hogy nagyon nagyon sok festéket vesz fel, így mindig le kell törölnöm, ami elég nagy veszteség.

2.Oriflame maxilash - fésűs kefe, régi idők nagy kedvence, nem vesz fel túl sok festéket, de időigényesebb a használata.

3.Avon color terned - csavart hagyományos sörtés kefe, jól funkcionál, szép ívelt pillákat eredményez.

4.Oriflame wonderlash intense - szilikonos kefe, egyik oldalán hosszabb másikon rövidebb szálakkal, a hosszabb oldal elég érdekes, gyakran okozok fele balesetet az alsó szempilláimnál, így oda nem jó (nekem)



Egy összehasonlító kép, a csupasz szempillák és a különböző spirálok között



1. Avon supershock max

Vízálló, nagy szilikonos kefével, ami jó is lenne, de elég sok festéket vesz fel és a festékkel sem vagyok kibékülve, nagyon darabos, szárazra-keményre köt meg, töri a pilláimat, és lehetetlenség lemosni (a szokványos lemosóimmal). Látható a képen is, hogy  nagyon csomós és darabos, pedig ugyan úgy használtam mint a többit. Nekem sajnos nem jöttbe, elhasználom de újra nem veszem.


 2.Oriflame maxilash 

Imádom, kicsit macerás a fésűs kefe, de könnyű és dús pillákat eredményez, nincs elnehezítve, természetes a hatása. Könnyű lemosni, de a nap folyamán sem kenődik el. Szerintem a kép magáért beszél.


3.Color trend total curl 

Hiszitek vagy sem ez egy nagyon jó kis spirál, elegendő mennyiséget vesz fel, nem csomósodik, szépen elválasztja a pillákat. Ha éppen úgy adódik lehetséges, hogy újra veszem, ezt a darabot ajándékba kaptam.


4. Oriflame wonderlash intense 

Jájj hát igen, ő sem a kedvencem, valahogy nem olyan mint az elődje (azt szerettem). Csomós, darabos lassan szárad, a keféje gyakran a szememben köt ki, mert olyan hosszú és hegyesek a végei (bár lehet csak én vagyok ilyen béna) nem hiszem, hogy újra veszem, de a képek sem utalnak arra, hogy egyáltalán szükségem lenne rá.


Nekem a kedvencem a piros orfilames (maxilash) spirál, ami szép különálló pillákat eredményez. Második a color trendes darab ami a hihetetlen jó árhoz még igen szép pillákat is csinál. Utolsó helyre sorolnám mind a supershock és a wonderlash spiráljait, nem azért mert rosszak, csak a másik kettő sokkal jobb náluk. 


Ti használtátok már ezek közül valamelyiket, mi a véleményetek ?


Lehet, hogy a véleményünk nem egyezik, de ez persze természetes, mindenkinek mások az igényei, képek alapján el lehet dönteni kinek mi tetszik :)



-Rita


6 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon tetszik az oldalad :)
    Én személy szerint az AVON Supershock szempillaspirálját használom, és meg vagyok vele elégedve mert meggyőzően kiemeli a szempilláimat. Oriflame szempillaspirált még nem használtam, de a képeid alapján szerintem kipróbálom :)

    Remélem nem gond,hogy megosztom az gyöngyékszeres oldalam, tegnap készítettem:
    https://www.facebook.com/Boglarkagyongyekszerei

    Kellemes nézelődést!

    VálaszTörlés
  2. Nekem eddig egyik Avonos spirál sem jött be, mind anyukámnál kötött ki. Én Maybelline One by one párti vagyok :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagy kedvenc a Wonder Lash Intense, csak kár hogy már kivonták a forgalomból. A pirosat még nem próbáltam, de ezek szerint nem lehet rossz, a kép magáért beszél :)

    VálaszTörlés


  4. Jelenleg a MUFE egyik spirálja a kedvencem (épp most raktam ki a blogra:D), a Tieid közül pedig a Color trend tetszik a képek alapján :)

    VálaszTörlés
  5. hááhh, hogy megmondtam, hogy az utolsó egy Oriflame-s darab. egyébként szerintem a sima supershock nem ilyen, pont az ellentéte mindennek amit leírtál a max-al kapcsolatban. ezt sosem próbáltam, de a sima nekem all time favourite (eddig). jelenleg a max factor scandal eyes szempillaspirálját használom, szeretem, de szerintem a supershock-nál nincs jobb, a kísérletezgetést is csak a blog miatt kezdtem el, előtte évekig csak azt használtam :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is ilyen Color Trendes van, és IMÁDOM ! :)

    VálaszTörlés