Heli D BB krém - teszt!

Tudom, tudom már mindenikek elege van a BB krémekből, nekem is... de gondoltam, hogy ha már többen is érdeklődtek leírom a már jól kiforrt véleményemet erről a magyar BB krémről.


Csomagolás: nekem nagyon tetszik, igényes szép fekete papírdobozban kapjuk a terméket amin belül még van egy kis krémet tartó rész, hogy ne mozogjon benne. Minden fontos információ megtalálható rajta, a krém tetejét külön lefóliázták sőt még le is ragasztották, nah ezt nagyon nehéz volt leszedni, mert még utána is ragadt rendesen a kupak, kellett egy kis alkohol, hogy leoldja a felesleget.

Én a világosabb színt vettem meg, ami először elég sárágnak és sötétnek tűnt, de a bőrrel és a levegővel érintkezve szépen világosodott.


A teteje a krémekéhez hasonló, nekem egy csőrös vég jobban tetszene, de így sem rossz, a krém állagának köszönhetően nem folyik ki felesleg.


Termékről: egy sűrű krémes, citrusos friss illattal, felkenés után én már nem érzem. A leírásban szerepel, hogy ő egy nappali krém ami igazodik a bőr színéhez (ez igaz) eltünteti az apróbb bőrhibákat kipirosodásokat (ez is többé kevésbé stimmel), valamint állítás szerint hidratál (ebben nem vagyok biztos mert használok mellé krémet, mert a nélkül nem tudnám eldolgozni a BB krémet)

A mattításban kitűnő, de valahogy nekem nem tetszik magamon ez a túl matt, már már száraznak tűnő bőr, olyan púderes nehézkes lesz az összhatás, jobban szeretem a természetes fénnyel rendelkező alapozókat - színezett hidratálókat. De aki szereti a matt bőrt az biztosan meg lesz elégedve ezzel a funkciójával. 

Fényvédőt (20 SPF) hidratáló és nyugtató összetevőket tartalmaz, ami megvédi a bőrt a nap káros hatásaitól és elősegíti a bőrhibák gyors gyógyulását.

Az igazság az amióta használom több pattanás jelent meg az arcomon, most egyenlőre szüneteltetem, nem tudom, hogy ettől vagy valami mástól alakultak ki ( de krémmánián is olvastam, hogy egyeseknek okozott egy kis gondot, és már lehet magamnak bebeszélem)

A fedése nekem nagyon tetszik, közepesnek mondanám, a pirosságot egész szépen elfedi, a szem alatti sötét részekkel nem boldogul, te arra ott a korrektor.

Egyébként, nem lenne ez rossz BB krém vagy színezett krém (mert hidratálónak én nem mondanám) de nekem több sebből is vérzik, ha azt nézem használtam én már ennél sokkal jobb krémet.

A felvitel is elég macerás, egyszerre csak kis területtel tudunk dolgozni mert hamar szárad és kukacosodik, nem minden krémmel jönnek ki jól.

Ami tetszik:

-Ára 1600 forint
-Csomagolás 
-Fedés
-Fényvédő
-Ápoló összetevők

Ami nem tetszik:

-Rossz felvitel 
-Nehéz érzés ha az arcomon van
-Túl púderes-matt a finise 



Eőtte


Utánna 

Helia D BB krémmel 

Összességben: nem lenne rossz, de nem nekem lett ez kitalálva, nyáron remélem lesz alkalmam elhasználni, most így nem, igazán nyúlok hozzá, jobban szeretem az Alverde színezett hidratálóját, csak pár száz forinttal drágább (igaz csak 30 ml) de sokkal jobb a bőrömnek. Szerintem zsíros bőrön jobban muzsikálna, nekem normál vízhiányos bőrömön, sajnos nem igazán jönnek ki a pozitív hatásai mint a mattítás vagy a hidratálás. Az azért plusz pont a fényvédő tartalma.

Krémmánián olvashattok róla véleményeket, rengetek vélemény van róla és eddig 4 pontosra van értékelve ezzel kb én is egyetértek 3,5 - 4 pont. ITT olvashattok 



Ti használtátok már a Helia D BB krémet, mi a véleményetek?


-Rita 

3 megjegyzés:

  1. Nekem mindent egybevetve tetszik (fedés, hatás, illat, ár) csak én hülye a normált vettem meg mert egy blogon azt olvastam, hogy a világos csak az extrém porcelán és fehér bőrűeknek van kitalálva. Amúgy én keverem az Oasap-os BB-mel pont azért, mert az nagyon híg, összekeverem és szépen eltudom dolgozni és vele nem kukacosodik, önmagában borzasztóan és még sötét is, nyárra lenne ideális, de akkor meg nem használok semmit az arcomra..grrr :))

    VálaszTörlés
  2. Valóban nagyon jó az ár-érték arány, nekem tökéletesen bevállt, nagyon jól elfedte a bőrhibákat, az egyenletlenségeket kiegyenlítette, mattított amennyire kell.. :) tehát teljesen meg vagyok vele elégedve, az ára is teljesen elfogadható, 1490ft-ért vettem a DM-ben! :))

    VálaszTörlés
  3. Valóban nagyon jó az ár-érték arány, nekem tökéletesen bevállt, nagyon jól elfedte a bőrhibákat, az egyenletlenségeket kiegyenlítette, mattított amennyire kell.. :) tehát teljesen meg vagyok vele elégedve, az ára is teljesen elfogadható, 1490ft-ért vettem a DM-ben! :))

    VálaszTörlés