Fotós vasárnap!

Sziasztok, hoztam néhány fényképet az elmúlt néhány hétről :)

Már többször említettem, hogy kaptam ajándékba egy fényképezőt (téli kívánságlistán szerepelt, és azt hiszem ezzel a tétellel minden teljesült :)) úgyhogy amióta megvan le sem tudom tenni, már egy csomó mindent befotóztam előre, csak időhiányában nem tudok hozzá bejegyzést írni, de igyekezni fogok :)

Most pedig néhány kedvenc fotómat mutatom meg, semmi különös nincs bennük de nekem akkor is tetszenek :D


Hazafelé az új vonaton :)


Pizza a második nevem :D


Városi lámpás 


Horgosi hóvirág 


Balerina 


Szeged este 


Szeged félhomályban 


Tardis a rongyban 

Jövőhéten igyekszem több bejezéssel jönni :)

-Rita

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó képek:) Megkérdezhetem,hogy a pizza-t te sütötted? Ha igen,megosztanád velünk a tészta receptjét?Nekem sosem sikerül tökéletesre,pedig már nagyon sokat kipróbáltam... Köszönöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ez olyan mindenes pizza (mi van itthon) de a tészta pofon egyszerű 1 kiló liszt 1 kisebb marok só 1 kisebb marok cukor 1 élesztő 3-4 löttyintés olíva olaj egy kiskanál oregánó 6 dl langyos víz vagy tej, a lisztbe teszem a sót és az oregánót elkeverem, majd a vízbe-tejbe teszem az éleztőt olajat és a cukrot hagyom egy kicsit, majd az egészet a liszt közepébe öntöm és jól kidolgozom a tésztát, hagyom 1 órát langyos helyen, majd 7 felé osztom és jól kinyújtom és mehet rá a feltét 15 perc alatt megsütöm a legmagasabb hőfokon, akkor lesz ropogós. Ennyi az egész :)

      Törlés
  2. Nagyon cuki a hóvirág :)

    Az én fényképezőm a héten mondta be az unalmast. Nem tudom, hogy fogok így bejegyzést írni (elég gyenge a telefonom kamerája) :/

    VálaszTörlés