Essence fantasia highlighter - teszt!

Olá mindenkinek, olyan jó, hogy végre tavasz van... jah mégsem :S Nah de mindegy ez ellen sok mindent nem lehet tenni, majd eljön annak is az ideje de addig is egy limitált essence highligtert hoztam, az okom egyszerű még több helyen láttam belőle leárazva, én is így vettem :)


Csomagolás: egyszerű kocogós műanyag ami nagyon jól záródik. A termék hátulján van feltüntetve a fantázia neve ami nem más mint 01 elf yourself. 9 gramm ami szerintem igen tetemes mennyiség, biztosan nem most lesz amikor elhasználom, hiszen csak éppen egy leheletnyi kell belőle, az arccsontra vagy a pirosító fölé.Maga a termék mintája szerintem nagyon szép, egy virág-pillangó motívum van kirajzolva egy sötétebb árnyalattal, de igazából a színe egyáltalán nem sötétebb. Ecsetet párszor áthúzom az egész tetején, és így kapok egy kellemes ezüstös picit lilás (?) fényt.


Termékről: nagyon szép szaténfényű a highlighter, nem kelt gagyi diszkógömb hatást, mert nincsenek benne óriási csillám darabok, viszonylag diszkrét a szín és a hatás is, de az egész összképet igen jól feldobja.
Tartósnak tartós, nem tűnik el pillanatok alatt, a terméknek nincs illata nem porzik, kicsit lágyabb az állaga. Szemzugba, arccsontra tökéletes. 


Ilyen ha sokszor áthúzom rajta az ujjamat, pigmentált, és szép szaténos a fénye 


És arcon így néz ki :) én imádom 

Összességében: leárazva vettem pár száz forintért, nem használom túl gyakran, de ha igen akkor nagyon elégedett vagyok vele. Ha más is szeretné beszerezni az nézzen szét a leárazott kosárkákban, biztosan ráakad még néhány darabra :) Semmi negatívumot nem tudok felsorolni, jó vétel volt!


Ti használtok highlightert?



-Rita 

7 megjegyzés:

  1. szép kis darab,hol találtál még belőle? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép kis fényt ad - még sosem próbáltam highligter (arcra valót), de ez elég ígéretesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
  3. èn nem szeretem.nekem igy is elèg fènyes az arcom,valahogy nem èrzem magamnènak :(

    VálaszTörlés
  4. Nos akkor hétvégén Go Árkád :)

    VálaszTörlés
  5. Ó tegnap voltam Árkádban, nem tűnt fel a kosárkában, nagyon a lakkokra fókuszálok ilyenkor :s :D Pedig nagyon tetszetős :)

    VálaszTörlés