Balea young cukorfalat testvaj - teszt!

Megihletett Verus az ő testápolós bejegyzése után, és mivel már régóta szerettem volna megírni erről a 
testvajról a véleményem hát most meg is teszem :)


Valentin napra kaptam (választottam) ezt a testvajat, már sok jó véleményt olvastam róla a krémmánián és gondoltam mivel kedvező az ára egy próbát megér 

Csomagolás: nekem nagyon tetszik, olyan kis csajos vidám, feldobja az éjjeliszekrényt (nincs is ilyenem de a polc is tökre jól funkcionál szekrényként) jár zár a teteje, masszív anyagból van, jó a pink és a sárga harmóniája és a kis matrica a tetején is nagyon édes. Egy fólia védi a krémet a kíváncsi kezektől az üzletben, én ezeket szeretem gyorsan eltávolítani, mert engem zavarnak, ha össze kenem őket, de nagyon pozitív, hogy van rajta!


Termékről: egy sűrű vajszerű krémes illatos kis csoda, ami elég gyorsan fogy, mondjuk nekem leginkább a lábaim igénylik az intenzívebb ápolást, de megvallom őszintén ha minden nap használnám akkor bizony 1-2 hét alatt simán elehet kenegetni. Maga a krém nem szívódik fel azonnal hagy egy krémes érzést ami nyáron biztosan borzalmas lenne, de így hidegebb időben engem személy szerint nem zavar. Az illata nagyon finom édes citromos, engem egy citromos túrós sütire emlékeztet, de nem tartóm túl gejlnek.


Összességében: egy olcsó és kellemes kis testvaj az igazán száraz bőrűeknek vagy azoknak akik imádják az édességet. 200 ml 600 forint körül van. Az egyedüli zavaró dolog talán a lassabb felszívódás és a gyors fogyás.

Szerintem még egy két alkalomra elegendő mennyiség van benne, de valószínűleg a jó idő közeledtével nem ezt veszem újra.

Ti mit szerettek legjobban egy testápolóban:

-hidratálás
-gyors felszívódás 
-illat 
-ár 

-Rita 

5 megjegyzés:

  1. összefut a nyál a számban, ha a doboz tetejére pillantok :)

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mindegyik fontos, (jó ár, hidratálás, gyors felszívódás és kellemes illat) de ha nagyon nézzük, akkor az illat és a hidratálás a lényeg, mert hiába veszel meg egy olcsó krémet a száraz bőrödre ha nem használ. Nekem személy szerint a felszívódás nem annyira fontos, mert a testápolókat/testvajakat általában este használom elalvás előtt. :)

    http://imfanni.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Omnomnom, muszáj lesz most már egy ilyen testvajat is beújítanom. :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem régen a Balea kókuszos- és a Neutrogena testápolója volt a kedvencem, de egy jó ideje már csak a Garnier zselés szőlőkivonatos testápolót használom, amit nagyon imádok, nem is keresgélek tovább! Kellemes illata van, gyorsan beszívódik, mivel nem is krém állagú, nem hagy semmilyen rossz érzést, nem tapad a farmer a lábamra ha később fel szeretném venni krémezés után, és még másnap is olyan érzésem van mintha állandóan hidratálva lenne a bőröm :D

    VálaszTörlés
  5. Bár én más márkás testvajat használok (talán Alverdéset), de vizes bőrre kenve próbáltad már? Úgy elég kevés is belőle :)

    VálaszTörlés