Night Time Routine!

Az éjszakai arc-testápolási rutinomat szeretném megmutatni a bejegyzés keretében.


Nem használok túl sok mindent, de nekem ennyi terméket felvinni-használni sem túl rövid idő... és én nem szeretek túl sokáig pepecselni elalvás előtt, a legfontosabb minél előbb az ágyba bújni, mert az alvásnál nincs jobb kozmetikum :)

1. Arckrém - én az alverede iszapos krémjét használom, nem rossz de csodát nem lehet tőle várni, pattanások gyógyítása is a leírásában szerepel, ezzel azért nem érzek egyet, megelőzés szempontjából sem jeleskedik, de a helyzeten legalább nem ront :)

2. Szemkörnyék ápoló - erre akkor volt "nagy" szükségem amikor rám tört szemkörnyék ápolás, és úgy gondoltam erre egy külön krém kell, hát nem rossz, de sokkal jobb eredménnyel nem szolgál mint akármelyik arckrémem. A kiszerelése jó, és a hűsítő fémgolyó is tetszik.

3. Ajakápolás - ez a legfontosabb lépés nála, és a legfinomabb is. Fogmosás előtt a popcorn ajakradírral átdörgölöm a számat, majd fogmosás után jöhet az ajakápoló, reggelre selymes sima a bőröm :) 


Isteni illata van, barack és rózsa, még az összetevő lista miatt is elnézem, de többször nem veszem meg :((

4. Testápolás - jelenleg 3-4 testápoló van itthon, mindegyiknek imádom az illatát, és ez a legfőbb szempont amiért én szeretem őket használni, ha pedig extra hidratálás kell, akkor fürdés után babaolajjal átkenem a testem-ennél jobb nem is létezik. Most legtöbbször az avon rózsás barackos testápoló habját használom, isteni finooom :)


Hmmm, imádom ezt a kis csodát!

Nektek van jól bevált éjszakai test-arcápolási rutinotok?

-Rita

5 megjegyzés:

  1. Nálam a lefekvés előtti (zuhanyzás utáni) procedúra elég hosszadalmas, néha már én magam is unom, de nem szeretek a jól bevált rutinom nélkül elaludni :)

    VálaszTörlés
  2. Sminklemosás, arclemosás több fajta termékkel is, 2 naponta arcpakolás, köztes napokon arckrém, vagy mostanában semmi, hagyom hogy pihenjen az arcbőröm :)

    VálaszTörlés
  3. nekem sminklemosás,radírozás, tonik aztán éjszakai krém, ha olyan kedvem van akkor a tonik helyett egy lemosható pakolást kenek fel :) párom teljesen ki van tőle, hogy mennyi mindent képes vagyok rákenni az arcomra :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem használok ennyi mindent :$ Pl ajakradírnak az amúgy is puha sörtéjű fogkefét használom, óvatosan átdörgölöm kb 2 naponta. Ajakápolót estére egyáltalán nem használok, nagyon kellemetlen érzés nekem, hogy reggelre ugyan úgy ott van, nem lélegzik tőle rendesen a szám :S Nekem viaszos réteget hagy, még a Burt's Bees is, pedig az 99%-ban természetes anyagokból készült, nincs benne ásványi olaj stb...
    Szerintem minden nap arcot radírozni sem jó, az is olyan 3-4 naponta szoktam Nadler szappannal :) Nagyon jó! Jah amúgy hajamra is, az arcomra és a testemre is Nadlert használok! :) Legjobb amit találtam, soha többé nem váltok az tuti!
    A testradírozás már más, azt minden este zuhanyzáskor. Egy ilyen dörzsis kesztyűvel átdörgölöm magam, főleg a lábszáram, hogy ne legyen szőrbenövés :) aztán Alverdés testápoló. Nem tehetek róla, beleszerettem a natúr dolgokba :$ semmi nem vált be eddig annyira nekem, mint ezek :) Jah amúgy szemkörnyék ápolót én is használok, Alverdés körömvirágos szemvidító füvest. Nem hiszem, hogy a karikákkal és az éjszakázástól megjelenő apró ráncokkal elbánik, de a helyzet legalább nem romlik, megelőzésre így megfelelőnek tartom :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon fáradt szoktam lenni estére.. szóval épp hogy még rá tudom venni magam. :)
    Arcra az avon fekete kaviáros arckrémet használom, nagyon jó melegítő hatású, és jól hidratál. Nálam az egyik legfontosabb a kézkrém, ezt inkább csak a kézfejemre szoktam, ha a tenyeremre is kerül, attól megőrülök. :) Ritkábban carmex vagy körömvirág az ajkaimra. Testápoló egy héten 1-2 szer, a rengeteg vízivás miatt a bőröm nagyon jól elvan így. :)

    VálaszTörlés