Lush honey trap ajakápoló és popcorn ajakradír teszt!

Még karácsony után vettem néhány terméket a lush webshopjából, több dolgot is karácsonyi akció keretein belül sikerült kifognom.

Télen hajlamosabb a bőröm kiszáradni, ez alól az ajak bőre sem kivétel. Nagyon sok ajakápolót próbáltam már az életem során, megközelítőleg 50 különbözőt, volt olcsó, drágább, illatos, natúr, de valahogy mindegyikben találtam kivetnivalót.

Azt hiszem a jelenlegi honey trap a legjobb mind közül. De az ajkak ápolása nem itt kezdődik nálam. Szintén egy lush termék a másik befutó a popcorn ajakradír, ami egy sós-édes karamelles ízű darabos radír, egyszerűen imádom, és ha ezt a kettőt együtt használom, garantált a hosszan tartó selymes ajak.


A két kis csodaszer 


Csomagolás: fém tekerős tégelyben vehetjük meg a 10 gramm ajakápolót. Rózsaszín matrica a tetején, némi infóval, hogy milyen is a bizonyos "mézcsapda" ajakápoló! Sokan idegenkednek a tégelyes ajakápolóktól, de én szeretem, egyébként csak otthon használom hozzá az ujjaimat, ha máshol vagyok közvetlenül a tégelyből viszem fel. Maga a termék nagyon picike így nem árt rá vigyázni nehogy elveszítsük. A fém csomagolás elég sérülékeny, akár a körmömmel is betudom hajlítani. A tekerős teteje nagyon jól zár.


Használat: amióta megvan csak ezt használom, imádom. Az illata édeskés mézes borsmentás, ami nekem nagyon tetszik. Felvitel után érezni a mentát, icipicit bizserget, az íze is mentás édes. Reggel, este mindig használom, és ha napközben eszembe jut. Amióta megvettem, nem volt kicserepesedve az ajkam, ha mégis éreztem egy kis szárasságot, az ajakradírral átmentem a bőrömön és arra tettem az ajakápolóból, és már azonnal selymes volt a bőr.

"Édes és csábító. A méz és a méhviasz a természet leghatékonyabb és leghatásosabb bőrápoló összetevői. Keverve zab forrázattal, mandula olajjal, shea vajjal és búzacsíraolajjal, hogy hidratáljon és megnyugtasson. Az édes narancsolaj élénkít; a fehér csokoládé a vaníliával nyugtató hatással bír. A száj puha, sima és védett lesz tőle."


A tégely hátulján, a lejárati idő és, hogy ki készítette, valamint az összetevők sorakoznak. Ez a darab 2014/1 -ig használható.

Összességében: ez a legjobb ajakápoló amit valaha használtam, az állaga a bőrön nagyon kellemes, nem viaszos-síkos, krémesebb-testesebb, de egyáltalán nincs az az érzésem, hogy le kell törölnöm. Rúzzsal, szájfénnyel is csodálatosan működnek együtt. Ha elfogy biztosan újra veszem. 2390 forint és dupla annyi mint a szokványos ajakápolók. 

Aki teheti, annak ajánlom, hogy próbálja ki :)


Régebben annyira megmosolyogtatott, ha valaki pénzt adott ki egy ajakradírért, hiszen csak cukor és egy kis méz kérdése, hogy a sajátunkat is elkészítsük.

De egy YT beutyguru által annyira megtetszett ez a popcorn ajakradír, hogy akciósan megrendeltem.

Egyáltalán nem csalódtam, sőt egyik kedvencem lett!


Csomagolás: Üveg tégelyben érkezik, csordultig van megtöltve az édes-sós csodával, aminek fincsi illata van.  Imádom ezt a fekete fehér csomagolást. Minden fontos infó megtalálható az üvegen, az alján a lejárati idő és, hogy ki készítette, az oldalán pedig egy kis használati utasítás. Ami nagyon mókás, egy kisebb mennyiséget eloszlatni az ajak bőrén és alaposan átradírozni vele, a maradékot pedig lenyalogatni, valaki erre azt mondta, hogy ha benyálazza az ajkát ismét száraz lesz... nem kell úgy hagyni hanem megtörölni :) A tégelyben 25 gramm só-cukor keverék van, különböző olajokkal keverve.


Használat: totál rá lehet kattanni, szuper a bőröm utána, és az íze is nagyon tetszik, így már csak hetente párszor használom, nehogy csak úgy "megeszegessem". A szemcséi nagyon szuperek, nem olyan mint amit én keverek itthon, valahogy ez jobban tetszik. 2013/11 hónapig lehet felhasználni. Nem tudom nyáron mekkora szükségem lesz az ajakradírra, de az biztos nem fog kárba menni.

Összességében: akciósan 1250 forintért -ért vettem, nekem nagyon tetszik, bár lehet mások feleslegesnek tartják, ezért nem gondolom, hogy ez egy elengedhetetlen termék. De számomra szuper!

Jelenleg ez a két lush termék képzi az ajakápolást nálam, néha néha bevetem a saját ajakradíromat is, de ez finomabb :)

Nektek van jól bevált ajakápolótok?


-Rita

1 megjegyzés:

  1. Én a Mint Julips ajakradírjukat használom és imádom! Fincsi és puha lesz az ajkam utána! :)

    VálaszTörlés