Januári kedvencek!

Majdnem a kövi hónap közepe van, de én csak most eszméltem fel igazán, hogy össze szedjem miket is használtam az előző hónapban :)


Igazság szerint csak néhány termék kapott helyet a listában, mert mást nem is használtam :D

1 Catrice alapozó - nem rossz, jól mattít, tartós és szép bőrképet ad, az ára is baráti, de sajnos hamarosan kivonják, így aki szeretne lecsapni rá az még megteheti.

2. Dodo púder, alapozó fölé nekem nagyon sok, de színezett hidratálónál nagyon szeretem. Nem vagyok egy nagy púder fanatikus, mert szeretem egyébként a hétköznapokban a természetes (fényesebb) bőrt, de ezzel is szép eredményt tudok elérni, viszont alapozóval (catrice) nagyon vastag.

3. London parfüm, fincsi illata van, belefér a neszesszerbe, így rohangálós illatnak jó. Edzés után suliba, igazság szerint még tartósnak is mondanám, de olyan finom illata van, hogy szeretem csak elővenni szagolgatni :)

4. Lush popcorn ajakradír: IMÁDOM!

5. Lush büche de noel arctisztító, sajnos a végét járom, de olyan csúcs szuper volt, hogy most félek mi lesz az utánpótlása :(

6. Lush honey trap, kedvence ajakápolóm, fincsi illata, szuper állag és a hatása hibátlan, amióta megvan még nem volt kiszáradva a szám :)

7. Stay all day essence krémes szemfesték, világos rózsaszín, wow miért csak most találtam, jaaaah mert akciósan sokkal jobb kincseket kifogni, szuper szép színe van, csak ismételni tudom önmagamat, akinek megvan az tudja, akinek nincs az pedig bánhatja :)

8. Isana kakaós kézkrém, finom édes illata van, pikk pakk beszívódik, a kezem nem lesz zsíros csak puha.


Őket használtam a legtöbbet a hónapban, valószínűsítem most is ezek lesznek a befutók, de egyszer ha valami jó, akkor miért is akarnánk lecserélni ? :D

-Rita 

3 megjegyzés:

  1. A Buche De Noel-emet én is gyászolom, most az Aqua Marina-t vettem helyette (rettenet büdös), meglátjuk, hogy teljesít!

    VálaszTörlés
  2. a Catrice alapozónak az összes árnyalata megszűnik? És akciós, vagy teljes áron adják el az utolsó darabokat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen megszűnik, és leárazva lehet megkaparintani őket :)

      Törlés