Heti küldetés, olajos sminklemosó kendő!

Sziasztok, itt a vasárnap én pedig elhoztam a következő elkészült feladatot, ami nem más mint egy olajos sminklemosó kendő. Imádom a nedves törlőkendőket, de az az igazság  hogy sokszor nem eléggé nedvesek vagy hatékonyak, így arra gondoltam, hogy félturbózóm őket, egy kis baba olajjal ami csodálatos mandulaolajat tartalmaz, és más ápoló összetevőket, valamint egy kevéske olíva olajjal, ami szintén jó tesz a bőrnek.

Az egészhez nem kell más, mint egy csomag nedves törlőkendő. Én a dm-ben fogtam ki egy szuper akciót, 650 ft 2*80 db kendőért, nem rossz! Az olajak pedig itthon megtalálhatóak voltak.

Őszintén nem ez a kedvenc nedves törlőkendőm (hanem a kék, aminek van apró mintázata) de ez sem szörnyű :)


Az elkészítés is pofon egyszerű, kb fél decit öntsünk bele a baba olajból, és néhány evőkanállal az olíva olajból. Hagyjuk egy napig, az egyik oldalán, majd fordítsuk át, hogy mindenhová jussok az olajból. És máris használhatjuk :)


Kellemes olajos, jól eltávolítja a szemsminket, de a nagyon vízálló tussal spirállal egy kicsit küzdenie kell. De az biztos, hogy sokkal jobb mint a sima kendő, mert az dörzsölni kellene :)


Egyszerű és nagyon hasznos, és nem utolsó sorban olcsó :)


Ti mit használtok sminklemosásra?

-Rita

4 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet, eddig az olívaolajba tunkolom a vattapárnát volt a menete a sminklemosásnak, ki fogom próbálni ezt :)

    VálaszTörlés
  2. Egyszerű és nagyszerű :)
    Én most rózsavizet és mandulaolajat kevertem össze sminklemosónak, a viktoriasstyle.com oldalon láttam az ötletet, remélem beválik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet, hamarosan kipróbárom :)

    VálaszTörlés
  4. Én is vettem ilyen törlőkendőt de egyszerűen a szaga, az anyaga és a nedvessége borzalmas. Egyéb célokra elhasználtam.

    VálaszTörlés