Heti küldetés 6 !

Jöttem, és hoztam az új küldetéseket a hétre, ha van kedved akkor te is megcsinálhatsz belőle néhányat :)

A héten több időm lesz, így bizony inkább receptek és érdekességek kaptak benne helyet, de úgy gondolom, hogy ilyen is kell!


1. Zabkása, tudom sokan a fejükhöz kapnak, hogy ők bizony ilyet nem esznek, hát ez legyen az ő dolgok, de akik egy igazán finom kiadós reggelit szeretnének ami még egészséges is akkor a zabkásával a legjobb úton haladnak :)


2.DIY: Bögre pingálás. Tardis bögre S.-nek, okkal vagy ok nélkül, ez teljesen mindegy tudom, hogy nagyon szeretne egy hasonlót, hát megteszek érte mindent :)


3. Papír rajzos lámpás :) Imádom, annyira hangulatos, és annyira egyszerű elkészíteni :)


4. Valentin napi cukiság, mostanság akkor divat lett utálni, mert fúj amcsi szokás, fúj nyálas hülyeség, persze ez így igaz, ezért nem kell bedőlni a nagy vásárolgatásoknak, ha nem akarunk, de egy hasonló szívecskés csoki pálcának senki sem tudna ellenállni, Valentin nap ide vagy oda :) 


5. Előző héten készítettünk kókusztejet, a sikeresebbeknek és a nagyon kis szorgalmasoknak biztosan született egy kis adag kókuszzsírja, ezt most egy szuper hidratáló hajpakoláshoz fogjuk felhasználni :) Nem késő senkinek hiszen a kókusztejet és kókuszvajat pillanatok alatt lehet készíteni :)


Remélem most is velem tartotok és lesz olyan amit ti is szívesen elkészítetek :)


-Rita 

2 megjegyzés:

  1. uh az a zabkása áfonyával de jól néz ki!
    én készítettem is egy bejegyzést a valentin napról, hogy szerintem mik lehetnek a legmegfelelőbb ajándékok azoknak, akik megünneplik a kedvesükkel :)
    majd nézd meg ha lesz időd :)
    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/02/szerelmesek-napja.html

    VálaszTörlés
  2. régen én is azt hittem, hogy a zabkása rossz, de egyszer egy bejegyzés hatására elkészítettem, és azóta gyakran csinálom, mert tényleg finom, és egészséges:)

    VálaszTörlés