Flormar 394 - arany holo lakk!


Még karácsony előtt kaptam-vettem, és őszintén nem próbáltam még ki soha az összes ujjamon, de most végre elérkezett az idő, és imádom :)

Olyan gyönyörűek a holo lakkok a fényben, hogy sokszor csak gyönyörködök a csillogásukban, lehet mások meg hülyének néznek.. :D


Csomagolás: nagyon szeretem a flormar lakkok csomagolását, nagyon igényes és a kupak is kézre áll. Az ecset hosszú és sűrű, könnyedén tudom vele befesteni az egész körmöm, nem kell többször megmártani. 11 ml a termék ami nagyon jó az árért amibe kerül (600 forint körül). Rengetek színben és típusban lehet elérni a flormar lakkokat.


Használat: egy picit sűrű a lakk, de gyorsan szárad, két rétegben jól fed (a képeken is így van). Nagyon tartós, több napig elvan sértetlenül, fedőlakkal. Fényes fedőlakk nélkül elég matt-tompa a fénye, ami nekem nem tetszik, de még az általam használt fedőlakkal sem olyan mint amit szeretnék :) A körmökön megszáradva, a felülete rücskös-szemcsés lesz.

Fényben nagyon szép és feltűnőnek mondható, de természetes állapotban pedig nagyon szolid, és a mindennapokba is beépíthető :)


Mindenféle fény nélkül :) Szerintem így is csodaszép!

Összességben: örülök, hogy megvettem, még akkor is ha lehet nehéz lesz lemosni :) Tartós, elfogadható az ára, a színe pedig csodaszép!

Ajánlom mindenkinek, nem fogtok csalódni :)

Ti szeretitek a holo lakkokat ?


-Rita

7 megjegyzés:

  1. Nekem még nincs egy holo lakkom sem, de ez nagyon szép, amint lehet beszerzek egyet én is. :)

    VálaszTörlés
  2. jajj nekem ez nagyon tetszik :):)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűű! : )Szeretem a Flormar lakkokat, igaz még csak 2-őt sikerült eddig beszereznem belőle! : ) De már kinéztem magamnak egy újabb szépséget! : )

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik én nagyon megszerettem a Flormar lakkokat! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép :) Nálam is tervbe van 1-2 flomar lakk, de valószinűleg csak március körül szerzem be.

    VálaszTörlés
  6. Az egyik kedvencem, de szerintem könnyű lemosni :)))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép :) Még nincs Flormar lakkom, de szeretnék majd beszerezni belőle!

    VálaszTörlés