Oriflame veryme fat lash black out spirál - teszt!


Most egy szempillaspirál tesztet hoztam.

Ez egy új darab az oriflame kínálatában :)

Csomagolás: egyszerű fekete fényes, ezüst betűkkel, semmi csicsa. A kefe egy vastagabb szilikonos darab, rövid tüskés fésűkkel ami szerintem lehetne sűrűbb is :)



Így néz ki a kefe, mostanság egyre több helyen találkozhatunk szilikonos kefékkel, ami régen ritkaságnak számított. Némelyikkel nagyon megvagyok elégedve, de vannak olyanok is amik bizony nem olyan jók, hiába szilikonosak.



Egy rétegben, még gyorsan megszárad, és szép pillákat is eredményez, de ha erre még viszünk fel, akkor nagyon lassan szárad meg. Nekem így egy rétegben is tetszik.

Használat: egy kicsit lassan szárad, és nem választja el olyan szépen a pilláimat mint a sűrűbb keféjű spiráljaim. De nagyon tartós és extra fekete lesz a végeredmény, ami azért kárpótol. A lemosás is egy kicsit nehezebb. A pillák több rétegnél nagyon merevek és kemények lesznek, már már az az érzésem bármelyik pillanatban letörhetnek, így azoknak akik gyakran nyúlnak a szemükhöz, nem ajánlom, mert tényleg sérülhetnek a pillák a dörzsöléstől.



Első képen semmi, másodikon több réteg, sajnos egy kicsit összeállnak a pillák, de szépen megemeli őket.

Összességében: nem rossz spirál elfogom használni, de nem vagyok maradéktalanul megelégedve. Így csak akciósan ajánlom, vagy olyanoknak akik tagok, és olcsóban hozzájutnak. A végeredmény nagyon tetszik, valamint az, hogy tartós, de lassan szárad és összeállnak a pillák.

Akciósan 790 forint.

Pozitívum:

-olcsó
-fekete
-tartós
-hosszabbít 

Negatívum:

-lassan szárad
-nem választja el a pillákat 
-túl sokat vesz fel a kefe


Ti mennyit adtok ki egy szempillaspirálra?

-Rita

3 megjegyzés:

  1. A végeredmény tetszik, de én sose fogok kibékülni a szilikonos kefékkel :D

    VálaszTörlés
  2. jajj de nagyon szépek lesznek a pilláid :)

    VálaszTörlés
  3. tényleg szép pillákat csinált, bár tény, hogy összeragasztotta őket egy kicsit, de ha nem szólsz, elsőre észre sem veszem. :)
    Ha szempillaspirál, akkor KIKO! Egyszerűen imádom, a keféjét, a keféje méretét, azt, hogy pont elég mennyiségű festéket vesz fel... eddig nem volt nő a kezeim között, akinek ne csinált volna természetes hatású, de gyönyörű pillákat. Az ára is remek (főleg, ha a minőséget nézzük), csak a beszerezhetőség a gáz, sajnos :(

    VálaszTörlés