Heti küldetés 2 !

Egy picit módosítottam, a heti küldetésen :) azt hiszem így élvezhetőbb lesz!

Ezentúl vasárnap fogjátok látni, mi lesz a következő hét feladata, és az ezt követő héten minden napra jut egy elvégzett küldetés :) Azt hiszem így, mondhatni közösen is tudjuk csinálni :) Tehát holnap már jön is az első küldetés :)

Most pedig szeretném bemutatni, az e heti küldetése résztvevőit!


1. Készítsünk színezett ajakápolót, az ok egyszerű az én szempontomból szeretek kutyulni, de a másik fontos szempont, hogy a túl sötét rúzsaimat csak ritkán használom, így keverek egy szép sötét bogyós ajakápolót, ami azért mégis visszafogottabb lesz mint a rúzs :)) Gondolom nektek is van otthon nem is egy olyan rúzs amit nem használtok mert túl intenzív a színe, hát itt a nagyszerű alkalom, hogy elkészítsétek 


2. Kiszelektáltuk a fehérneműs fiókot, itt a nagyszerű alkalom, hogy beszerezzünk egy pár új bugyingót vagy melltartót :) 


3. Gondolom sokan megfogadták, hogy idén bikiniszezonra álom alakkal fognak a strandon slasszolni, de még eddig semmit sem tettek. A feladat a héten legalább 3x30 percet mozogni, legyen az zumba-futás-aerobik bármi a lényeg, hogy elvégezd, és ezentúl minden héten!


4. Olvass könyvet, manapság egyre kevesebbet olvasnak az emberek. Vedd elő régi mesekönyved, és olvass el belőle pár mesét minden este, hidd el visszaröpít a gyerekkorba! Vagy olvass verseket, esetleg tudományos könyveket, vagy inspirációs füzeteket, a lényeg, hogy élvezd amit olvasol, és töltsön fel energiával :)


képek forrása: weheartit

5. Ha már energiánál tartunk, akkor ne felejtkezzünk meg a vitaminokról, de nem hót gagyi kapszulákra gondolok, hanem fincsi gyümölcsökre és zöldségekre. Készíts turmixot vagy smoothit a héten reggelire, nézz utána recepteknek, vagy ízlés szerint dobj össze valamit. Tejjel, joghurttal de még teával is elkészíthetőek, hogy táplálóbb legyen tegyél bele egy kevés zabpelyhet :) Fagyasztott zöldséget is használhatsz.

Tehát akkor holnap bele is kezdünk :)
Remélem tetszenek az e heti "feladatok", én már alig várom, hogy kipróbáljak mindenféle turmixot, vagy, hogy a héten folytassam az edzést! 

Nem felétkeztem meg az elmúlt hét küldetéséről amint tudom képes beszámolóval pótolom :)




-Rita

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Persze, ez csak úgy ötletek amiket ha van valakinek kedve elkészíthet :) magamnak gyűjtöm igazán őket, de úgy érzem másoknak is jól jöhetnek ezek az ötletek!

      Törlés
    2. Én szívesen vállalnám, elég jó ötletek! :) Legalább megmozdulok végre egy kicsit :D

      Törlés
  2. Nagyon jó kis motiváció volt nekem ez a bejegyzés, öröm volt olvasni. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. A sportolást és az olvasást nekem is fel kéne vennem a napirendi pontok közé! :)

    VálaszTörlés