Heti küldetés!

Itt van a második heti küldetés adag, remélem most is találtok kedvetekre valót!



1. Tavasz csábító virágos-vidám köröm 

Nincs is szebb mint, egy vidám és cuki manikűr, azt hiszem én is valami hasonlót szeretnék elkészíteni a szürke borús napokra :)


2. Szelektálni a fehérneműs fiókban 

Biztosan van már olyan bugyi-melltartó mindenki fiókjában ami már kicsi, szakadt, túl nagy, vagy ideje múlt, itt a nagyszerű alkalom a szelektálásra, az egész nem tart tovább mint 15 perc, és még hely is felszabadul ahová beférhetnek az új szerzemények :)


3. Készíts inspirációs naplót 

Egy hely ahová leírhatod lerajzolhatod az ötleteidet, vágyaidat, ragaszthatsz bele, színezhetsz. Az online létforma mellet nem árt ha van valami kézzelfogható szépség is az életben :)


4. Sajtos hagymás kenyér

Ezt a szuper receptet szeretném a héten kipróbálni, annyira gusztán néz ki!


5. Barkács

Ez nem feltétlen önálló munka, de a nagyon találékonyak önállóan is dolgozhatnak. Nekem néhány könyves polcra van szükségem, mert nem férek a könyvektől, és esztétikailag is jobban néznének ki a könyvek ha nem csak egymás tetején lennének. Egy polc mindig jól jön, virágoknak, szuper képeknek, vagy akár a parfümöknek is (de erről később) anyagot az obiban lehet venni, méretre vágják a polcnak való fa anyagot, és az egész csak pár ezer forintos tétel :)


Küldetésre fel!




-Rita

4 megjegyzés:

  1. A sajtos-hagymás kenyeret én már elkészítettem és nagyon finom volt, mint valami jó kis ropogós! :) Sok sikert kívánok!!

    VálaszTörlés
  2. Ismét inspiráló dolgokat gyűjtöttél össze! Én nemrég szelektáltam az egész ruhatáramat a költözés miatt, nagyon jó érzés tud lenni, én is megkönnyebbültem és fellélegeztem tőle! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletes az a körömdíszítés. Nekem van határidőnaplóm és abba szoktam inpiráló dolgokat, idézeteket írni. Nagyon jó mindig olvasgatni, erősítem magam :D

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Jo szorakozast!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    VálaszTörlés