Heti küldetés!

Sziasztok, egy új bejegyzés formát láthattok a blogon heti küldetés címmel, amivel minden vasárnap illetve hétfőn fogok jelentkezni :)

Nagy vonalakban leírom miről is szól, de úgyis érteni fogjátok a gyakorlatban :)

Tehát, egy hét áll rendelkezésemre (vagy annak akinek van kedve csinálni) arra, hogy valami újdonságot kipróbálja, valamit elkészítsek, valakinek segítsek, vagy csak magunkra jusson egy kis idő!

Minden hétfőn megjelenik egy bejegyzés amiben a heti küldetést fogom közzétenni, és minden vasárnap jön egy másik amiben a heti (remélhetőleg) sikeresen elvégzett küldetések eredményét láthatjátok :)

Remélem tetszeni fog, én már alig várom!

Tehát most lássuk mi is vár rám a héten, és azokra akiknek van kedvük elkészíteni :D


1. Házi hajpakolás, én egy banános avokádósat szeretnék kipróbálni, de ez még majd eldől :)
Olyan ritkán van kedvem kutyulni pedig tudom, hogy utána milyen gyönyörű lesz a hajam :)


2. Lábápolás, igazi spa kényeztetés, télen hajlamosabbak vagyunk meg feledkezni a kis tappancsainkról, hiszen mindig vastag zokniba bújtatjuk őket, de most kijár nekik, egy fincsi forró lábfürdő, egy kis reszelés-radírozás, körömlakkozás, majd pedig egy szuper hidratáló krém :)


3. Rendszerezni a sminkes fiókot, sajnos átláthatatlan a mostani rendszer :( amit meguntam-tönkrement azt kiselejtezni vagy valakinek oda adni! Szeretnék valami otthon elkészíthető tárolót, remélem találok valami jó kis diy-t, mert akkor az elkészítés menetét is lefotózom :)


4. Diy körömlakk, valami különleges színűt szeretnék készíteni, a selejtezés közben biztosan találok valami olyan szemfestéket ami már nem igazán működik, egy áttetsző lakk pedig kb 350 forint, és olyan lesz a szín amilyet csak én akarok :) Már alig várom!


5. Félre tenni pénzt, szeretnék venni egy két dolgot, amiket mindig elhalasztok, vagy mást veszek helyettük, de ez nem mehet így mert tényleg szeretném őket, így félre teszek egy kis pénzt, és remélem mihamarabb megvehetem :) Gondolom nektek is van olyan kiszemelt terméketek, amire még nem volt elegendő pénzetek megvenni, készítsetek egy üveget, amibe gyűjteni fogjátok a pénzt, higgyétek el, öröm lesz megvenni :)

Lányok ez lenne a heti küldetés, remélem sokan velem tartotok! Vasárnap jövök a fejleményekkel, szuper hajmaszk recepttel, diy sminktárolóval, és egy különleges színű körömlakkal :)




-Rita 

13 megjegyzés:

  1. Ez egy szuper ötlet! A rendszerezésedről szívesen olvasnék majd, plusz a lakk is érdekel, régóta szeretnék csinálni én is egyet.
    A sulinak és a félévnek köszönhetően most azt sem tudom hol áll a fejem, de ha lecsendesednek a dolgok lehet én is belevágok majd valami hasonlóba :)

    VálaszTörlés
  2. szia!
    én csatlakozom :)
    sminktároló ügyében esetleg ha elfogadod, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó fajtát..
    nemtudom van e nálatok jysk de én múltkor vettem ezeket ott:
    http://www.jysk.hu/97/492/2705500/a/catalog ki kell fogni akciósan, ennyit énis sajnálok érte, én 1990ért vettem és szerintem nagyon jók.
    átlátszó és könnyű benne elpakolni. én 2db ba "belefértem"

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon aranyos ötlet :)
    Én pont tegnap este csináltam ilyen lábáztatós-pedikűrözést, olyan jól esett :) Pénzt pedig egy kicsit kicsinosított ('wishes' felirattal) befőttesüvegben gyűjtök, hogy ha majd kell valamire nagyobb összeg, már ott legyen kéznél :)
    Már várom a vasárnapi posztot!

    VálaszTörlés
  4. Szuper ötlet, lehet én is csatlakozom. :)

    VálaszTörlés
  5. húú nekem tuti nem lenne időm ezeket megcsinálni.. lehet ki kéne szállnom a gép elől? :D Sok sikert! :))

    VálaszTörlés

  6. Tetszik az kezdeményezésed, a 4. pontot ma teljesítettem, az 5.pontot meg nekem találtad ki, annyi mindenre lenne szükségem (cipő, táska....) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÚÚÚ igen láttam a végeredményeket csodálatos lakkok lettek :)

      Törlés
  7. az egyik újévi fogadalmam volt pénzt félrerakni. most ott tartok, hogy a minimum heti 200, de olyan kéthavonta egyszer föladok lottót, ha szerencsés leszek, azt a nyereményt is félre fogom rakni.
    a hajpakolást nagyon várom, rámférne már...legalább most majd te adsz hozzá motivációt :)

    VálaszTörlés
  8. Jajj ez nagyon jó :) várom a vasárnapot !:D

    VálaszTörlés
  9. Van egy tippem a sminktárolásra!! :):D http://annacestlamode.blogspot.hu/2013/01/az-en-kis-sminkdobozkam.html

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy tetszett, ma estefelé jön a bejegyzés miket sikerült megcsinálnom :) Holnap pedig egy újabb küldetés terv a hétre :))

    VálaszTörlés