Heti küldetés, olvass!



Általános iskolában utáltam olvasni, mondjuk ki nem :D a kötelező olvasmányok mindig nagyon nehezen mentek, pedig így visszanézve némelyik alig volt 100 oldal... nah azóta a hozzáállásom is megváltozott.

Amikor a suli miatt koleszba mentem megnyílt előttem egy új kapu, szobatársam imádott olvasni és minden pénzét könyvekre költötte, egyszer kétszer én is elkértem, hogy unalmamban had olvassak, és megszerettem. 

Persze azért mostanság sem olvasok el mindent, és van olyan is amit 2x kell elkezdenem mert olyan uncsi, hogy már az előző mondatra sem emlékszem, és olyan is van amit sikítva hajítok a sarokba mert annyira idegesít...


A múlthéten találtam meg egy régi mesekönyvemet, amiből igaz elsőnek is már középiskolás koromban olvastam, de úgy gondoltam, hogy ismét olvasok belőle, egy két mesét :)


Van otthon még egy mesekönyvem amiben jobb mesék vannak, azt is elhozom, lehet, hogy az oviba is beviszem a gyerekeknek, hátha nekik is tetszik :D

A molyon is megtaláltok: ITT

"Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."
 George R. R. Martin

Ti szerettek olvasni?


-Rita

9 megjegyzés:

  1. én imádok olvasni :D most kezdtem újraolvasni az Üvöltő szeleket :)) kb 50 még nem olvasott könyvem van itthon:)

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nagyon szeretek olvasni, buszon, itthon, mindenhol :) Ez a G. R. R. Martin idézet pedig nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  3. én is imádok olvasni csak sajnos nincs időm..

    VálaszTörlés
  4. Imádok! :)
    Most kicsit lazábbakra kaptam rá. Sophie Kinsella - A boltkóros férjhez megy. Már a filmet is szerettem, de a könyv... aaa. :D

    VálaszTörlés
  5. Régen nagyon szerettem olvasni, sajnos egyre kevesebb időm van rá... De most egy kicsit kedvet kaptam, hogy így szóba került. :)

    VálaszTörlés
  6. Én is imádok olvasni, három éves korom óta űzöm az ipart, bár egy kötelezőt sem olvastam el. Ettől függetlenül mindig is faltam a könyveket:)

    VálaszTörlés
  7. Mindig imádtam olvasni - gyerekkoromban a paplan alatt takarodó után, vagy mosogatás közben is szoktam olvasni (az utóbbi szép mutatvány volt :-)
    Sajna munka és suli mellett már nincs annyi időm olvasni, mint szeretném.

    VálaszTörlés
  8. imádtam ezt a mesekönyvet *.*

    VálaszTörlés
  9. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan vagyunk :)))

    VálaszTörlés