Haul!

Az utóbbi hetekben össze jött egy két dolog, a legtöbb dolog ajándék volt, így a cím nem pont helytálló :)



A barátom lepett meg ezekkel a könyvekkel, tudta mennyire tetszett az első rész, és ezért megvette a folytatást :))) 


Imádom az új könyv illatát, és hogy még senki sem hajtotta meg a gerincét :D


Oriflames parfümök, az egyiket anyától a másikat a barátomtól kaptam, mindkettőnek finom az illata, olyan mindennapos, kellemes, illat ami nem túl sok :) A London nevű különösen kellemes, mert egy régi emléket idéz fel bennem az illat :) A Pretty Swan pedig púderes, lágy illat, cuki kis balerina tütüvel :D


Dodo púdert a barátnőmtől kaptam, nagyon megörültem neki, eddig már használtam párszor kíváncsi vagyok, hogy melegebb időben, hogy válik be a fixálás mattitás :)


Szemkörnyékápolót már én vettem, mert néha sok az arckrém, de a szemem körüli bőrt szeretném hidratálni ápolni, és úgy gondoltam, ez a könnyű kis krém erre pont jó, a csomagolás isteni, ez a fém kis golyó nagyon hatásos, legközelebb másikat fogok kipróbálni, mert egy icipicit csípte ez a bőrömet-szememet, és picit ragadós is, de a jól hűsít :)


Csoki csoki hátán.

Krémmánián láttam ezt a szuper finom illatú kézkrémet, szuper véleményeket kapott, és mivel limitált volt és az ára is szuper kedvező volt így megvettem (nem szabadott volna mert a baleát el kell használni, pedig nagyon rossz) de aww tényleg jó krém, gyorsan beszívódik, selymes puha lesz a bőröm, és az illata is finom. 100 ml 350 forint.

Oriflame tender care csokis illatban, szeretem ezeket a kis bigyókat, és a csokisat is szerettem volna kipróbálni.


Azt hiszem ezeket kaptam vettem az utóbbi időben, kis véleménnyel is elláttam őket, ha valaki valamelyiket szeretné beszerezni :)

Ti miket vettetek?

-Rita

5 megjegyzés:

  1. Az Isana kézkrém nekem is megvan,nagyon szeretem,Krémmánián meg is kapta a max.-ot. :)
    A szemkörnyékápoló hosszútávú hatásairól kérlek számolj be. (:

    VálaszTörlés
  2. Először az új essence krémeket néztem ki , de lehet meggondolom magam. :D Majd megszagolgatom őket.

    VálaszTörlés
  3. azok a könyvek*.* imádtam őket.. sajna nem sietnek a többi fordításával :( az 5.-et már neten olvastam angolul, de jaaaj annyit romlott a szemem tőle. a kézkrém van még szerinted? :)

    VálaszTörlés
  4. Annyit mutogatod az Oriflames cuccokat, hogy most kénytelen voltam rendelni a 02-es katalógusból, pedig Avonozok :D :D :D

    VálaszTörlés
  5. Azzal a csokis Tender Care-rel én is szemezek egy ideje,de a cseresznyés a natúr,a karamellás és a mandulás verziót használtam,én mindegyiket kifejezetten szeretem,az aktuális katalógusban is lesz,szerintem megint beszerzem a cserkós változatát.

    Azrail

    VálaszTörlés