Essence leárazás!

Úgy voltam vele, hogy nem veszek semmit, de addig addig nézegettem a kifutó termékeket, hogy egy két dolog megtetszett :)


Szerettem volna egy stay all day krémes szemfestéket, és mindkettő nagyon tetszett így jöttek ők, a világosabból már csak ő volt érintetlen, a lilából még volt. A szájfény meg csak megtetszett és gondoltam ennyi pénzért adok neki egy esélyt és úgy érzem jól tettem :)  


Itt vannak a fontosabb infók, színek számok elltarthatóság


Imádom ezt a két színt, a hétköznapokban is igazán jól kihasználhatóak, ma pár órát viseltem is és tartósnak bizonyultak, nem gyűltek össze ami már jót jelent :)



A szájfény korallos színű, nincs kifejezetten erős vagy jellegzetes illata, nem ragad az állaga egy kicsit krémesebb sűrűbb, ha összedörzsölöm az ajkaimat a kis csillámok érezhetőek, de mivel nem gyakran dörzsölgetem így nem zavar.


Egyébként nagyon tetszik ez a kis márványos minta


Az ajkakon 


A szememre is feltettem egy keveset mindkét színből ecsettel, könnyű volt eldolgozni.

Összességében én ajánlom ezeket a termékeket, úgy érzem jól kihasználhatóak olcsóak.
Legjobban a világos for fairies krémes festék tetszik :)


Ti miket vettetek a leárazáson, vagy nem csábított el titeket semmi ?


-Rita 

8 megjegyzés:

  1. A két krémes szemhéjfestéket én is megvettem, és nekem is a for fairies a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  2. A For fairies-t én is megvettem, és már most nagyon szeretem. Elképesztő, hogy milyen jól meg tudja nyitni a tekintetet. Apró szeműeknek szerintem kötelező! :)

    VálaszTörlés
  3. A rózsaszín szemhéjfesték nagyon szép!Még a végén én is elcsábulok :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a szemhéjfestékek :)

    VálaszTörlés
  5. A for fairies nekem is megvan és imádom! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is a for fairies van meg és a rock chic ;)

    VálaszTörlés
  7. Hűű...hogy én meddig harcoltam magammal, hogy megvegyem, vagy ne a magic must go on-t...a végén nem vettem meg, mert nagyon ritkán sminkelek iskola miatt, és nem akartam feleslegesen megvenni...nem bántam meg mondjuk, azzal vigasztalom magamat, hogy a leendő (újra) vörös hajamhoz nem megy amúgy se a lila...ami igaz is...és ha megvettem volna, se tudnám elhasználni addig...így ottmaradt...viszont a for fairies már meg van jó ideje...nagyon szeretem, és bár a rock chic-et soha nem akartam megvenni, mert minek? a leárazáson mégis beugrott a kosaramba...:D
    De az legalább mindenhez illik, így el fogom használni...:)

    VálaszTörlés
  8. Én is megvettem a for fairiest, meg a Glammy goes to.. árnyalatot a krémes festékek közül. Ezen kívül lakkokat, bronzosítót, highlightert, monot. Itt megnézheted miket: http://eaudemakeup.blogspot.hu/2013/01/essence-learazott-termekek-haul.html

    Ezeken kívül szerettem volna még primert meg folyékony tust, de azokat nem kaptam sajnos. Ez a szájfény amúgy nekem is megvan, ideje lenne használnom is :D.

    VálaszTörlés