Elfogytak 8!

A legutóbbi elfogytak bejegyzés óta, egy óriási mennyiséget sikerült lefotóznom, ilyen sok mindent nem fogyasztottam még el soha :) De sajnos olyan termékek is kerültek ide amik már tönkre mentek :(


Itt van az elmúlt 2,5 hónap termése, pár szóban írnék róluk 

Palette deluxe festék - gyorsan kopik a szín (de ez a vörösre egyébként is jellemző) nem hiszem, hogy újra venném 

Baba kakaóvajas testápoló - nagy kiszerelés olcsó ár, illata finom, csak az összetevők miatt nem venném meg még egyszer :)

Balea - argán olajas balzsam, biztosan újra veszem egyenlőre a hajam imádja!

Balea csokis fügés tusfürdő - ez már a 3. flakon, de már kicsit megcsömörlöttem az illattól, ezt már nem veszem újra :)

Balea citromos bőrradíros tusfürdő - Görögországba vittem magammal, és még volt egy kevés az alján, isteni túrós citromos sütis az illata, jól radíroz, és az illata arra emlékeztet amikor nyaralni voltam :) Biztosan újra veszem nyáron!

Hawaiian tropic 50+ naptej - ebben még van, de nem kockáztatok vele, mert azt hiszem 1,5 év alatt ha nem fogyott el akkor bizony ez már tönkre ment, az illata sem olyan mint régen. Legközelebb nem ezt veszem, mert találtam jobbat a balea sensitive fújós változatát :) és azt sikerült szépen elhasználnom a nyáron!

Dontodent szájvíz - kellemes az íze, nem erős, ára is baráti és az összetevők is jók! Újra fogom venni, de lehet más változatban :)

Ricinus olaj - nagyon szeretem hajra, és szemöldökre-szempillára használni, csak valahogy mindig minden olajos lesz körülötte, nem tudom jól tárolni. Újra fogom venni, mert szeretem :)

Balea ultra sensitive sampon - jó jó, de a gyerekeknek készült balea sampon-tusi sokkal jobb, és ez dupla annyiba kerül, nem fogom újra venni!

Balea gyerek sampon-tusi - imádom, már újra is vettük, de most autós csomagolásban :D De a legjobb ami nyáron volt, a dzsungeles :)

Isana barackos borotvahab - nyaralás előtt vettem, hogy ott egyszerűbb legyen a lábam pihétlenítése, jó volt meg minden, de lehet mást vennék inkább helyette :)

Balea kókuszos deó - nagyon erős volt az illata, és olyan füstöt fújt aminek a túléléséhez gázmaszkra lett volna szükség, azt hiszem ezt nem veszem újra :)

Babylove törlőkendő - sminkletörlésére, ecsetek tisztására, vagy kéztörlésre használom nagyon szeretettem mert kellően nedves, de találtam jobbat a kék babylove kendőt, aminek az anyaga sokkal puhább, és kis dudorok vannak rajta, csak sajnos az nem elég nedves, de lehet csak én fogtam ki régebbit :)

Alverde arctisztító - nagyon szerettem, kb 3 évig használtam, de jelenleg a lush egyik arctisztítója a kedvencem, és ha elfogy akkor is szeretnék a lushtól beszerezni másikat :)

Aloevera spray - ezt egyszer használtam, mert ahogy az arcomra fújta, az egész arcomon piros folt lett, és égett a bőröm, fúj! Soha senkinek nem ajánlom, és ami a legrosszabb, hogy több mint 1000 forint volt, ezután megvettem egy aloe vera gélt, és imádtam, nyáron a leégett hátammal csodát tett :)


Ezek pedig elvileg megadták magukat, a két szívecskés szájfénytől mégsem váltam meg, mert kipróbáltam őket és nem volt furcsa íze állaga, így inkább elöl hagytam hátha sikerül elfogyasztatnom :)

Balea fényvédős ajakápoló, akciósan vettem, de nem tudtam sokat használni, csak nyaralás alatt egy rövid ideig, azután itthon pár hónap alatt megkeményedett és egy fehér réteg lett rajta, hát köszi ezt azért nem kenem magamra :D


Van itt még egy essence szájfény is, ami 2 részre vált, ragadt előtte is és annyira nem is szerettem, szóval nem fog hiányozni 


Ilyen gusztustalan sárga rész vált ki belőle... az illata sem túl kellemes 


Az essence habos pirosítója is tönkre ment, mibe fogadunk, hogy ezért is vonják be, mert rájöttek, hogy ez mégsem működik, folyós vizes lett a régi habos állaga, olyan sokat nem használtam, de őszintén már nem is bánom!


És itt van egy kis kupac, nem tudom, hová lehetne őket szelektíven kidobni, ha már ilyen szépen gyűjtögettem!

Ennyi lett volna, az elmúlt hónapok termése, nagyon büszke vagyok!

Ti miket használtatok el?
Nálatok is megesik, hogy egy termék tönkre megy?


-Rita

13 megjegyzés:

  1. Húúú szép mennyiség. :D Grat.^^

    VálaszTörlés


  2. barackos borotvahab-nekem az nem tetszett benne hogy színes, és narancssárga lettem tőle még lemosás után is..

    essence pirosító pedig- énis mikor kerestem az üzletben akciósan és láttam hogy megkövült nekem is volt az első gondolatom, hogy na ezt tuti azért árazták le mert vacak..
    egyébként én nagyon sok essence termékkel jártam már így hogy idő előtt tönkre megy, én szerintem írni is fogok levelet pár dolog miatt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos dolog, hogy írsz róla, mert nekem sem ez az első eset, mondjuk a legtöbb az szájfény volt :) És azt hiszem nem is meglepő azoknál, de a pirosító azért elég fura, hogy tönkre ment.. :) Nekem a a borotva hab fehér volt, amikor eldolgoztam, nem fogott be :)

      Törlés
    2. nekem is többnyire szájfények, de engem főleg az zavar hogy az üzletekben már eleve nagyon régi termékek ottvannak..ez természetesen nem csak az essence hibája, de én inkább azért lobbiznék hogy ne az legyen rájuk írva hogy 12hónapig áll el meg stb, hanem az is hogy mikor készült..vagyis így tudni fogom mióta van az üzletben..

      Törlés
  3. Húú én ennyit használok el egy év alatt. Na jó nem, de majdnem. :D Gratulálok! :)
    Az essence szájfény elég undi. :D

    VálaszTörlés
  4. Akkor ezt a Balea hajbalzsamot és gyerek tusfürdő-sampont már muszáj kipróbálnom :) szeretem az effajta postokat,mindíg találok vmit ami megtetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki :) Anyának is vettem mind kettőből, párom is a sampont használja és szeretik :)

      Törlés
  5. A Balea gyerek tusi-sampon és a Balea hajbalzsamot most akarom megvenni, és te csak megerősítettél abban, hogy mindenképpen megvegyem :) A Dontodent szájvizet pedig szintén a te hatásodra fogom kipróbálni, mert nekem az összes többi marja a számat, hátha ez nem fogja :) A citromos-tejes bőrradír nekem is megvan, nyáron sokat használtam, most kicsit hanyagoltam, de lehet előveszem, mert nekem is teljesen a nyarat idézi :) Egyébként te mivel mosod le a szemfestéket? Mert kellene vmilyen lemosó, de tanácstalan vagyok, hogy mit próbáljak ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a sminket babylove nedves törlőkendővel, a kékkel, de mutatok is ról a ahéten akkor bejegyzést, és a nagyon erős vízállót pedig a babylove babaolajjal aminek nagyon szép az összetétele, jó kis mandula olaj van benne. Abból öntök a kendőre egy kicsit és azzal tisztítom le a bőröm :) Ez egy macerásabb megoldás de hatásos, a kendő egymaga is jó mindkettő 500 forint körül van :)

      Törlés
  6. Hú jó sok dologtól megszabadultál. Én is ezen vagyok már egy ideje, alig várom h összeszedjek mindent és megnézzem mennyire voltam ügyes :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, eddig halmoztam most már inkább szelektálok :)

      Törlés
  7. hahaha a kókuszos deo-n jót nevettem :D ügyes voltál! :) Jó nagy kupac !:)

    VálaszTörlés
  8. Te láttál mostanában Balea testradírt? Nálunk nincsen semmilyen, pedig imádom őket :-(

    VálaszTörlés