10 pan projekt!

Elhatározta, hogy elkezdem (és remélhetőleg be is fejezem) a 10 pan projektet, gondolom sokan ismeritek de aki nem azoknak nagy vonalakban összeszedem!

Tehát kiválasztottam 10 terméket (arc-testápolás, smink) és ezeket megpróbálom teljesen elhasználni.
Olyan termékek kerültek be, amiket szeretek és félek, hogy még azelőtt tönkremennek mielőtt elhasználná, vagy pedig olyanok amik nem igazán váltak be, de kidobni semmiképpen nem szeretném :)
Ezeket a termékeket, ezentúl gyakrabban veszem elő, hogy minél előbb elfogyjanak, nincs közöttük olyan ami mindenáron pótolni szeretnék esetleg más árnyalatban :)

De akkor nézzük is meg én miket választottam ki :)


Ők lennének a jelenlegi versenyzők, úgy gondolom a testápolóval könnyű dolgom lesz, de a többit sejtésem sincs mennyi idő alatt lehet elhasználni :)


Sminkes dolgokból több mindent válogattam be, mert félek, hogy tönkre mennek

1. Clinique pirosító, nagyon régi darab talán ez volt az első darabom ajándékba kaptam, a másik szín sajnos eltört de gyönyörű volt, már csak egy matt barackos barnás rész van, amit imádok de lehetetlenség kinyerni a dobozkából :( De majd megkapargatom a felületét, lehet ettől ilyen makacs :)

2.Balea ajakápoló, nagyon szerettem, de már találtam jobbat, sajnos egy fehér réteget hagy ami miatt nem kedvelem már, a lush vagy akár az alterra ajakápolója is jobb ennél :)

3. Essence ready for boarding krémes pirosító, nah őt imádom, de mivel krémes termék így viszonylag rövid élettartama van, nem szeretném, hogy tönkre menjen inkább elhasználom :)

4.Alverde szájfény ő is már régóta megvan, az illata ugyan olyan rossz mint amikor megvettem, de az állaga kiváló, azt hiszem még nem romlott meg, úgyhogy ha tudom elhasználom mert a színe szép!

5. Catrice szájfény nyáron az egyik kedvencem volt, sokat használtam, de ezek a szájfények nálam elég gyorsan romlanak, így inkább sűrűbbre veszem a használatát!

6. Catrice rúzs, sok nude rúzsom van ez volt (még mindig) az egyik kedvencem, de talán ideje lenne legalább egy rúzst az életemben elhasználni, akkor meg már egyen az egyik kedvencem, nem egy különleges szív vagy formula, úgyhogy könnyű pótolni :)



7. Oriflame tander care univerzális balzsam, ajakápolónak nem jött be, de kipirosodott orra, vagy kiszáradt bőrfelületre nem rossz, az illatos társait jobban szeretem még az ajkaimon is :) Nincs már sok benne, úgyhogy ezzel hamar megleszek :)

8. Balea nappali krém az az érdekes, hogy szuper krém lenne, de kipattogok tőle, adok neki egy esélyt ha arcra nem jön be akkor elhasználom kézkrémnek, ne vesszen kárba :)

9. Balea kézkrém olyan rossz az állaga, pedig az illata szuper, de nagyon vizes és alig szívódok be, és nem is hidratál sokat. Valahogy majdcsak elkenegetem :(

10. Balea csokis fügés testápoló jó az illata, állaga, gyorsan felszívódik, de el szeretném használni még télen az illata miatt, és egyébként is láttam már egy szuper utánpótlást :)

Ők lennének a kiválasztottak, ki is tettem őket a polcra, hogy minél többet használjam :)

Remélem hamar tudok pozitív élményekkel szolgálni!

(holnap jön egy óriási bejegyzés az elfogyott termékekről, úgy érezem nem kell aggódni ezzel is megleszek)



-Rita



5 megjegyzés:

  1. az essence pirosító nekem is meg van, és olyan szép, de én sajnos béna vagyok hozzá :/ nem tudom eldolgozni
    te hogy csinálod/ milyen ecsetet használsz hozzá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát legtöbbször a sigma f80 vagy egy régi esence púderecsetet aminek fehér és rózsaszín a szőre, épp hogy csak belemártöm, nem dörzsölgetem benne, és körkörösen felviszem az almácskákra, úgy hogy egy picit mosolygok és hátrébb kezdem, nehogy túl intenzív legyen, ezután púderrel lehet fixálni, de nekem még soha nem mászott el nélküle sem, sőt nem fényes zsíros a hatása hanem csodaszép, sőt még ajakra is használat, jó kis cucc :) kicsit kísérletezz a kézfejeden, hogy meglásd mennyi kell, és hogy mivel a legjobb eldolgoznod, ecsettel kézzel :)

      Törlés
    2. szájra szoktam használni, mert tényleg nagyon szép :)
      de majd próbálkozok akkor még, hogy lenne a legjobb :D

      Törlés
  2. A Balea arckrémre nagyon kíváncsi lennék, mert épp az éjszakai változatát használom/tesztelem és eddig nekem az nagyon bevált és gondoltam, hogy megveszem akkor a nappalit is.
    Sok sikert a projekthez, a sminktermékeket talán nehezebb lesz elhasználni, de biztos sikerül :)

    VálaszTörlés
  3. A krémes pirosítónak olyan szép színe van *-*

    VálaszTörlés