Novemberi kedvencek!

Előző hónapban nem is volt kedvences poszt, nem igazán változott akkor az októberihez képest, de most egy kicsivel más termékeket hoztam :)

Az utóbbi időben kicsit nagyobb hangsúlyt fektettem a hajamra, így ez meg is látszik majd a termékeken.



Ezeket használtam a legtöbbet, így megnézve nem is olyan sok :)


A hajamra használt kedvencek

Dm gyerekeknek való kifésülés könnyítő spraye aminek isteni barack illata van, és tényleg szuper a hatása :)

Balea professional argán olajas balzsam, szuper hatás fincsi illat kedvező ár, már már csodacucc :)

Remington hajsütő, pillanatok alatt felmelegszik, szuper hullámokat készít, nagyon szeretem 


Kedvenc sminkcuccok 

Sleek rose gold pirosító, hmm mesés még mindig nagy kedvenc, télen nyáron nagyon jól néz ki, kb egy éve van meg és nem sok fogyott belőle, igaz nem is naponta használom :)

Essence circus circus highlighter, annyira apró-finom aranyfényű csoda, hogy ennél szebbet még nem is láttam ilyen jó árban :) a hétköznapi sminkeket is szépen feldobja, a rose gold pirosítóval pedig jól kombinálható :)

Maybelin color tattoo krémes szemfesték, jujj hogy ez mennyire jó cucc, tartós könnyű használni és a színe is szuper :)

Essence i love extreme spirál fekete dús pillákat varázsol, imádom de már a végét járja :S

Oriflame eye liner stylo tus, könnyű használni, tartós és szép vonalat lehet vele húzni.


Extra ápolás 

Alverde barackos körömápoló nagyon szeretem mert látom, hogy hatásos, a használatát én esténként ejtem meg kb 2 naponta, finom puha lesz a bőr az ujjaim mellet, a körmöm érezhetően erősebb lett, nem repedezik válik szét :)

Bebe young rose ajakápoló fincsi vaníliás az illata, jó az állaga, szép púderes rózsaszín lesz tőle az ajkam, megelőzésre ideális


Róla még nem is írtam soha, pedig hónapok óta megvan, még nyaralás előtt vettem 

Ichtiolos szappan, az illata rémes de jól teljesít :) és amint látjátok nem is fogy túlzottan rendszeres használt mellet sem! ITT olvashattok róla!

Szóval ennyi lett volna az én kedvences összefoglaló, ezeket a termékeket ajánlom nektek is, olvassatok utána, nézzétek meg az üzletekben mert tényleg jó (a legtöbbet én is így találtam meg, hogy sokat kutattam vagy csak egyszerűen már akkora a hype körülötte, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni)

Nektek mi volt a kedvencetek az elmúlt hónapban?


-Rita 


10 megjegyzés:

  1. A remington hajsütőt hol vetted és mennyiért? Tudnál képet mutatni, hogy milyen hullámokat csinál? Vagy bejegyzést nincs kedved írni róla? Régóta tervezem ilyen kúpvas beszerzését, csak még nem találtam meg a megfelelőt. köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tervezem, volt már kép róla milyen lett a hajam besütve, de szerettem volna egy értelmesebb-jobb minőségű bejegyzést is róla :( Én az ediginél vettem kb 9000 ft volt, van hozzá kis kesztyű de szerintem kényelmetlen azzal csinálni, lehet szép hullámokat és rendes göndör fürtöket is készíteni, pillanatok alatt felmelegszik, és a hajat is kb 10 mp alatt göndöríti be, nem rossz cucc de lehetne kicsit hosszabb és vastagabb maga a vas, de ha valakinek nem olyan hosszú a haja anak tökéletes :) (nekem is, de nem 100%) :D

      Törlés
  2. Én is épp most szeretnék valami hajhullámosító eszközt, így én is kíváncsian várom a tapasztalatod ezzel kapcsolatban!
    Még nem döntöttem el, hogy kúpvas legyen vagy vastag hajsütővas - a hosszú hajamra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kúpvas iszonyat praktikus, de ha ennél vastagabbat találsz akkor nagyon jó lehet vele dolgozni, mert a fölső részén szuper nagy hullámokat, az alsón pedig apró fürtöket lehet csinálni, ennél nem olyan vastag a felső rész :D

      Törlés
    2. Én is ezt a kúpvasat vettem meg a tavasszal.Sok jót olvastam róla. A rossmannban 8990.- az ára, itt mindig látok a polcon. Sztem a kesztyűvel jobb használni, mert tuti,hogy nem égeted meg a kezed:) Én is szívesen megnézném,hogy milyen lesz a hajad, ha ezt használod:)
      Nekem nem könnyű ezt használni, mert göndör hajam van , így előtte először ki kell szárítani egyenesre, utána jöhet a vas:)

      Törlés
  3. az alverdés körömápoló mennyibe kerül? én nagyon szenvedek a körmöm melletti bőrömmel, mindig szakad összevissza és fáj =(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1400 azt hiszem, de körömvirág krém is jót tehet a kezednek, az olcsóbb is és nagyobb a mennyiség, de esténként valami jó kis természetes olajjal vajjal kend be (van most a dm-ben a babylove arckrém nem a vízálló hanem a sima, 350 forint és jó kis zsíros krém a kézre a legjobb, mamámnak vettem és tetszik neki, és az ő keze pedig olyan mélyen van kirepedve hogy még néha vérzik is, és erre mondta, hogy hatásos) Szóval akkor inkább azt ajánlom, mert az több és olcsóbb és a ugyan úgy ápol, ehhez még a körömerősítés hozzácsapódik :)

      Törlés
  4. A bebe ajakápoló nálam is bekerült a havi kedvencek közé:)
    http://bizsumania.blogspot.hu/2012/12/novemberi-kedvencek-100bejegyzes.html

    VálaszTörlés
  5. Na' ezt a Balea balzsamot meg kell vennem, hátha segítene a hajamon :)

    VálaszTörlés
  6. Szia, segítenél benne, hogy az ichtyolos szappant hol lehet Szegeden beszerezni? Köszi :)

    VálaszTörlés