Lush Büche de noel!

Lehet, hogy már több helyen is találkoztatok ezzel a szuper Lush arctisztítóval, de úgy gondoltam, ha már befotóztam őket akkor, leírom mit is gondolok róla!

Ez egy limitált karácsonyi termék, jelenleg 50% kedvezménnyel vásárolható meg a lush honlapján és az üzletekben. Eredeti ára kicsit borsos, ha a szavatossági időt is figyelembe vesszük ami nem túl hosszú (2550 forint 100 gramm)


Csomagolás: szokásos fekete kis tégelyben vásárolhatjuk meg az arctisztítót (a tégely újrahasznosított, és ha 5 ilyen tégelyt viszel vissza az üzletbe egy szappant kapsz cserébe) minden fontos információ megtalálható rajta.

Egyébként egy Svéd édesség inspirálta ezt az arctisztítót, mégpedig a télapó tejberizse :)



Használat: én reggel és este használom, egy picikét lecsippentek belőle, és pár csepp vízzel elkeverem, majd az arcomat átmasszírozom vele, és általában fent hagyom addig míg fogat mosok. Az illata először furcsa volt de most már imádom, édeskés gyümölcsös engem majdnem a diós bejglire emlékeztet :D tényleg elég ünnepi . Fincsi mandulát, mandarint és vörös áfonyát is tartalmaz, a mandula olyan finoman radíroz, hogy a legérzékenyebb bőrt sem bántja mandulaolaj és kakaóvaj pedig gondoskodik a hidratálásról. Használata után a bőr puha-feszes és hidratált lesz,akinek nagyon száraz a bőre annak még ugyan elkel mellé a hidratáló de nekem pont elég.


Összességében: csudijó arctisztító, nem bánnám ha egész éveb kapható lenne :) A bőröm a használata mellet, hidratált, pihe-puha és egészségesebben néz ki, a meglévő pattanásokat is szépen eltüntette. Aki teheti csekkolja le a Lush üzletekben :) Jövőre biztosan ismét beszerzem!

Ami jó benne:

-Hatásos
-Fincsi az illata
-Hidratál 
-Mókás a használata
-Szuper összetevők

Ami rossz benne:

-Szezonális
-Rövid eltarthatóság
-Kicsit drága 


Ti szeretitek a lush arctisztítókat, van kedvencetek?

-Rita

7 megjegyzés:

  1. Én is kinéztem magamnak, amint Luch üzlet közelébe kerülök, meg is veszem szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. így félárasítva már biztosan megveszem, korábban Kriszta véleménye után is erőteljesen szemeztem vele, de akkor még az ára nem győzött meg (és sikerült távol tartanom magam a lushtól). :)

    VálaszTörlés
  3. Elég érdekesen néz ki a doboz tartalma :) de azért kíváncsivá tettél!

    beautylamourblog.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. Látom nem csak én hagyom az arctisztítót a bőrömön, amíg fogat mosok, tényleg sokkal hatásosabb úgy! :D Biztosan ez is nagyon jó, én a bőröm miatt a másik karácsonyi arctisztítót választottam, a Let The Good Times Rollt. :)

    VálaszTörlés
  5. Én ma be is szereztem, köszi a leírást róla! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is ma, az illatába teljesen beleszerettem. :)

    VálaszTörlés
  7. Szívesen, remélem mindenkinek beválik aki kipróbálja, én nagyon félek, hogy elfog fogyni :D

    VálaszTörlés