Elf hypershine gloss - bubblegum teszt!

Végre eljött az idő, hogy megírjam ezt a posztot :)

Pár hete rendeltem néhány elf terméket, az olcsó ára miatt gondoltam egy próbát megér, de hozzám megszokott módon először utána néztem miket is mondanak erről a márkáról!

Egyik nagy kedvenc sokak számára a hypershine szájfény bubblegum árnyalata, éreztem ezt én is ki szeretném próbálni, és láss csodát tényleg nagyon jó kis termék.



Nagyon tetszik, hogy külön csomagolásban érkezik, így én vagyok az első aki közelebbi kapcsolatba lép vele :)

Csomagolás: Mint mondtam a külön papír csomagolás nagyon tetszik, hiszen ilyen olcsó termékeknél ez elég ritka. A csomagolásán minden információ megtalálható. Maga a termék elég érdekes, hiszen csak félig van megtöltve szájfénnyel és ez rögtön olyan minta már rengeteget elhasználtunk volna belőle. Az ecsete merev, és nem állnak ki belőle szálak, a rúzsecsetekre emlékeztet, szerintem könnyű vele a felvitel. Első használat előtt 10-15 alkalommal kell eltekerni a végét, hogy a szájfény elérjen az ecsetekig. Picit hosszú maga a szájfény tubusa, hiszen ennyi termék nem igényelne ekkora "helyet" és ha kisebb lenne még praktikusabb is lehetne, de mondjuk lehet ez csak az én véleményem. Sajnos a felirat nagyon gyorsan lekopik.


Használat: Kellemes édeskés illata van, felvitel után nem lehet érezni. Sűrű, krémes állagú a termék, ebből adódóan tartós is. Egy picit a sűrűség a rovására is megy, mert hajlamos összecsomósodni a száj sarkaiban ami nem szép látvány, enni pedig nem ajánlott mellette, mert a morzsák is könnyen bele ragadnak. Átlagos a tartóssága a hasonló krémes szájfényekkel egyetemben, ami úgy 2-3 órát jelent, ez után azért érdemes meglesni.


A kezem látszik, hogy nagyon szép színe van


Az ajkakon csak enyhe rózsaszínes, de nagyon szép és szolid 

Összességében: Nagyon örülök, hogy megvettem hiszen 400 forint volt, nagyon sokszor használom, mert nem szárít sőt mintha még az ajkaim is puhábbak lennének használat után. Az illata finom nem tolakodó. Egy hétköznapi sminkhez szuper választás! Bátran ajánlom mindenkinek, de főleg olyanoknak akik nem szeretnek sokat költeni :) így az elf más termékeit is ajánlom figyelmükbe, mert vannak igazán jó darabok :)

Ti használtátok már ezt a szájfényt, szeretitek ?
Van elf terméketek ?


-Rita

2 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép! Kívánságlistára vele! :))

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretem az ilyen színű szájfényeket, én is megrendeltem, de nekem nagyon nem jön be, annyira ragad és a színe sem olyan a számon, mint amilyet vártam, szóval csalódás volt :(

    VálaszTörlés