Decemberi kedvencek!

Ezzel mondhatni az évnek is vége, elég gyorsan eltelt, és úgy érzem ez a jövőben sem változik, míg gyerek voltam a napok is alig teltek nem hogy egy hét-hónap vagy akár egy év :( 

De ez csak amolyan szomorkodás, nem segít semmin :D inkább megmutatnám az e havi kedvenceimet amiben sok sok újdonság is helyet kapott :)


Az ápoló szekció 

Alverde vérnarancs és bodza testvaj - én kézkrémnek használtam és a legtökéletesebb amit az elmúlt hónapokban próbáltam. Kellemes lágy illata van, gyorsan beszívódik és tényleg hidratál :)

Alverde körömápoló - nem csak kezemet hanem a körmeimet és a mellette lévő bőrt is nagyon kiszárította a hideg, így a kézkrém mellé egy kis extra ápolás is elkélt.

Neogranormon krém - karácsonyi sütögetés közben nagyon megégettem a kezem, ami nem kart elmúlni és gondoltam, hogy hátha segít a krém mert sok jót olvastam róla, és hála a jó égnek gyorsan hatott és a kezem sem fájt annyira, már csak egy kisebb heg maradt utána, remélem az is elmúlik.


Lush büche de noel - imádom, fincsi illata van, szuper selymes lesz tőle a bőröm, hidratál és nagyon enyhén eltávolítja az elhalt bőrt is. Hamarosan jön róla teszt, de most féláron elérhető a lush üzletekben és a web shopban is :)

Körömlakkok - van itt minden csodaszép h&m piros (250 ft 3 db) szuper pelyheske, és flormar hololakk 

Avon plump pout szájfény - imádtam a mentolos bizsergető érzést, az illata nem tetszett. Nem mondom, hogy tényleg dúsította az ajkakat de nem is ezért vettem, szimplán tetszett a szín és akciósan nagyon jó vétel volt, azóta anya el is kérte tőlem :D neki is nagyon tetszett, vennem kell egy másikat!

Essence circus circus highlighter - ünnepek alatt nem elengedhetetlen ez a szép aranyos csillogás, egy éve vettem de még a minta is látszódik rajta pedig azért használtam sokszor, azt hiszem egy életre elegendő lesz :)


Oriflame szekció 

Oriflame pirosító - erről is lesz teszt, nagyon jó színe van, csillámmentes természetes rózsaszín, pont kellően pigmentált, lehet építeni, ezeket a darabokat szeretem a legjobban mert, pl a sleek pirosítókkal nagyon kell vigyázni ha az ember reggel siet és félhomályban sminkel, hogy ne legyen nevetséges bohócpofija :D

Oriflame szemhéjtus - ez már nem első alkalommal van itt, imádom, pillanatok alatt lehet vele vonalat húzni, nem folyik el, és szuper tartós!

Oriflame maxi lash szempillaspirál - szuper a "keféje" olyan mint egy kis fésű, könnyű vele dolgozni és szép lesz az eredmény.


Essemce vampire's love parfüm - imádom az illatát, télies édes különleges illat ami hihetetlenül tartós, most is érzem magamon, egyébként nagyon hasonlít a Christina Aquilera by night parfümére amit eltörtem :( de eskü ez még annál is finomabb :D


Egy kicsit más kedvenc 

Cassandra Clare - Csontváros című könyve 

Úristen imádom, totál be vagyok zsongva, ez a téma, a szereplők, a helyszín mind pontosan az én elképzeléseim alapján alakultak, először (kb 100 oldal) nagyon lapos volt a téma alig indult be utána a maradék 400 oldalt egy este alatt elolvastam, nem tudtam letenni, mert kíváncsi voltam mi történik :)

A főszereplő lány olyan, mint egy hétköznapi csaj, semmi különös vagy különleges nincs benne, nem túl szép, nem túl okos egyedül talán gyerekkorától  tartó barátságára büszke, Simonnal, ami megingani látszik, mikor egy különös buli után találkozik egy még különösebb fiúval, Jacevel. Nem is sejti, hogy nem utoljára látja. Főhősünk anyja egy éjszaka eltűnik és mit ad isten a halálosan jóképű és arrogáns Jace lesz aki segít a mi leányzónknak, innen már csak bonyolódik a történet, mert Clary édesanyját elrabolják a démonok és tök véletlen Jace pedig shadowhunter, aki démonok ellen küzd, így hát a lány segítségére lesz... de persze ez sem megy olyan simán, szóval aki szereti a fantasyt, a különleges lényeket, egy kis izgalmat nah és egy kis szerelmet az semmiképp se hagyja ki!

Alig várom, hogy beszerezzem a többi kötetet, magyarul ezenkívül még van 3 (Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa)


Nektek mik voltak az elengedhetetlen kedvenceitek a hónapban?


-Rita


5 megjegyzés:

  1. Azt a spirált régen én is nagyon szerettem. Kedvet adtál, hogy megint megvegyem, ha a mostani elfogy. :)

    VálaszTörlés
  2. Azzal a testvajjal már igazán találkozhatnék, mindig olyan jókat írsz róla.. Biztos megnézem, ha legközelebb dm-ben leszek. :)

    VálaszTörlés
  3. Neogranormon...régen ki sem tudtam mondani a nevét, mára már a kisebb gyógyszeres doboz lakója, a hűtőben. :D

    VálaszTörlés
  4. De jó a háttér :) Az Oriflame is jól lemásolta a NARS csomagolást, mint az elf :D viszont megértem, mert olyan jó ránézni ezekre! Nagyon tetszik így képről, kíváncsi leszek a tesztre! :)

    VálaszTörlés
  5. Neogranormon nálunk is állandó lakója a gyógyszeres fióknak, nagyon hatékony! :) Köszi a Lush tippet, már amúgy is le akartam csapni rá! :)

    VálaszTörlés