Planet spa arcmaszk teszt!


Jó reggelt mindenkinek, most 3 avonos arcmaszkot szeretnék bemutatni!

Nagyon ritkán vásárolok az avonból mert már sokszor csalódtam benne, de ha alaposan utánajárunk, hogy mi éri meg akkor nem lehet olyan nagy gond!

Még nyaralás előtt vettem néhány maszkot, mert akciósak voltak 2 db talán 1290 forint volt, ami nagyon jó ár, abban az esetben ha működnek is :)

Az iszaposat mindenképpen ki szerettem volna próbálni mert nagyon sok jót hallottam róla, így esett a választásom egy iszaposra és egy lehúzható japán sakésra, valamint egy görög algás lehúzható maszkra...


Görög tengerek algás lehúzható maszk 
Iszappakolás arcra holt-tengeri ásványokkal maszk
Japán szaké és rizs lehúzható maszk 

Csomagolás: nekem nagyon tetszenek a planet spa csomagolásai, igényes egyszerű, semmi felesleges csicsa. 75 ml átlagban a legtöbb arcmaszk!


Japan szaké, iszapos, és a görög algás maszk a kezemen 

Használat:

Iszappakolás Holt-tengeri ásványokkal: leírás alapján, méregtelenít élénkít és feszesíti a bőrt...

Én általában 1-2 hetente használom és 10-15 percig hagyom fent ez idő alatt megszárad a vékony réteg állaga kellemes krémes, sok véleményből azt szűrtem le, hogy a zsíros bőrt tartja kordában, és érezhető is hogy szárít így normál vagy érzékeny bőrűek csak óvatosan használják. De egy zsíros enyhén problémás bőrrel azért meg lehet vele próbálkozni. Amikor érzem, hogy a bőröm éppen a rossz korszakát éli akkor használom, és érezhetően változik is valami, de nem hosszútávon. A pirosságokat enyhíti és tiszta érzést nyújt. Az illata enyhe, lemosása szivaccsal érdemes, hatása nem kiemelkedő.

Japán szaké és rizs lehúzható arcmaszk: leírás alapján, tisztít és frissebb kinézetet ad a bőrnek...

Az első amit el kell mondanom az, hogy irdatlanul büdös alkoholos a szaga, már a szemem is könnyezik tőle ha használom. Megtisztított bőrre viszem fel, vékonyan, az állaga nyúlós és lemoshatatlan... szemöldököt hajat, és más pihéket az arcról gond nélkül távolít el a már megszáradt maszk, tehát erre is érdemes odafigyelni. A hatása szintén átmeneti, talán picit puhább és feszesebb lesz használat után, de nem érzem, hogy erre lenne szüksége a bőrömnek...

Görög tengerek lehúzható maszk algakivonattal: leírás szerint frissít tisztít és feszesít 

Ezt is nagyon ritkán használom, akkor is inkább a zombie smink elkészítéséhez, mert itt sem érzem azt, hogy a bőrömnek szüksége lenne erre a maszkra, szerintem ezek a lehúzható dolgok nem igazán hatásosak, hiszen felvitel után azonnal kezdenek megszáradni, nem hiszem, hogy valami pozitív dolgot tudnának a bőrrel művelni, maximum a felső hámréteget távolítják el és ettől talán puhább lesz a bőrünk... átmenetileg. Az illata nem olyan rossz mint a szakésnek. Használat után a bőr selymes és talán feszesebb, de mivel fiatal vagyok még a hideg víztől is az, nem hiszem, hogy egy idősebb bőrön valami változást is hozna. 



Összességében: ezt nem nekem találták ki, akármilyen olcsón is adják, ápoló vagy használható összetevők a lista hátulján kullognak, hatásuk átmeneti, az igaz, hogy rontani egyik sem rontott a helyzeten! Próbáltak őket megkedvelni, de sajnos az iszaposon kívül a másik kettőt igazán értékelni sem tudom :(

Az iszaposat zsíros pattanásos bőrre ajánlom, ott az összehúzó nyugtató hatása érvényesül, és a piros foltokat is enyhíti. 


A 2 lehúzható számomra nagy csalódás volt, mert ha sikerül is lehúzni, semmi pozitív változást nem tapasztalok, a puhább bőrön kívül...

Ezeket amik megvannak még elhasználgatom, de többet újra nem vásárolom őket!

Ti használtok planet spa termékeket, maszkokat?

Mi a véleményerek róluk?


-Rita

7 megjegyzés:

  1. Nekem a japán szaké és rizs lehúzható arcmaszk van meg, és én megvagyok vele elégedve. Az illatát is szeretem, szemöldök, haj még épségben van, eddig sose ártott nekik. Miteszereket is leszedi, főleg az orromról :)

    VálaszTörlés
  2. Én a holt tengeri ásványosat szeretem, folyamatosan azt használom! :)

    VálaszTörlés
  3. A japán szakés nekem is nagy kedvencem. :) nekem sem húzza ki a különböző pihéket és hajszálakat a bőrömből. Ezen kívül még az olivás és a fehér teás van meg. Mindet szeretem. :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is a japán szakés volt meg,az illata engem a Raffaellora emlékeztetett,a végén már undorodtam tőle :)
    a fehér teás lehúzható maszk kár h már nem kapható,csodát tett a bőrömmel..

    VálaszTörlés
  5. Nekem még a shea butteres van meg, de a legjobb mindközül szerintem is az iszapos, ha legközelebb rendelnék, tuti, hogy csak azt választanám, a többi nálam is elég csalódás volt :/

    VálaszTörlés
  6. Én a peel off maszkokat szeretem, de csak mert mókásak. :D Egyébként ilyeneket nem használok, néha Rossmannban egy-két alkalmas kis peel off-ot megveszek és ennyi.

    VálaszTörlés
  7. A Holt-tengeri Planet Spa-s bőrradír csúcsszuper, csak ezt használom és ajánlani is tudom! :)

    VálaszTörlés