Lovely garden!


Ma az egyik Oriflame parfümömről szeretnék írni egy keveset!

Parfümről véleményt alkotni nagyon szubjektív dolog, mint az gondolom ti is tudjátok.

Inkább amolyan támpontokat szeretnék nyújtani, hátha valakinek megtetszik ez az illat :)


Egyszerű fehér dobozban érkezik a parfüm minimális díszítéssel, szerintem tökéletesen megfelel a célnak, bár lehetne egy kicsit keményebb is :)


A parfüm üvege szerintem csodaszép, és azt még szeretném hozzátenni, hogy az utóbbi időben nagyon igényes és különleges parfümös üvegeket láthatunk az oriflame háza táján.

Az üveg hatszögletű, letisztult forma, a parfüm maga enyhén zöldes színű, ami jól harmonizál a benne rejlő illattal és a nevéhez méltó garden-kert kifejezéshez :)


A fejillatban találkozhatunk: zöld jegyekkel, rebarbarával és gránátalmával 
A szívillat: babarózsa, heliotrop, édes tej 
Alapillat:pézsma, szantálfa, orchidea 

Első kifújásra a zöld jegyek jelennek meg számomra friss és üde, de a rebarbara is jól érezhető, kis idő múlva az egész egy lágy tejes vaníliás dologba fordul át. Sajnos nem túl tartós és erőteljes az illata, amit én úgy szoktam egy kicsit felerősíteni, hogy a kezemre vagy a bőrömre ahová fújni szeretnék, egy kevés illatmentes ajakápolót (sheavaj a fő összetétele) kenek és erre fújom a parfümöt a zsíros felületen tovább marad meg bármilyen parfüm illata, ezzel is bevált :)


A hétköznapokban szerintem nagyon kellemes, nem hivalkodó vagy domináns, csak egy enyhe édeskés felleget képez körülöttünk, de mégsem gejl. Akciósan az ára is baráti 3000 forint 50 ml. Az illata 4-5 óráig érezhető, de lehet csak az enyhe illata miatt hamarabb megszokja az ember :)

Tehát aki szereti a könnyű és lágy vaníliás illatokat az tehet egy próbát ezzel is :)

Nektek melyik a kedvenc parfümötök ?

-Rita

2 megjegyzés:

  1. Ezt az illatmentes ajakápoló ötletet muszáj leszek kipróbálni! :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is Oriflames a kedvencem - Precious Moments Eau de Parfum. a benne lévő folyadékot ha felrázod a csillámporok (elvileg valódi gyémántpor) szétszóródnak az aljáról. nagyon szeretem virágos, gyümölcsös, friss illata van. ezeket nagyon szeretem magamon, tökéletes :) az ajakápolót én is ki fogom próbálni, még sosem gondoltam ilyesmire

    VálaszTörlés