Gliss Kur és Alverde hajvégápoló!

A bejegyzésben szereplő termékek is a hajápolási rutinomhoz tartozik, úgy gondoltam mindenről írok egy bővebb bejegyzést és majd egy összesítő posztban bemutatok mindent, hogy mi is alkotja a hajápolási rutinomat :)


Jelenleg ezt a két hajvégápolót használom.

Gliss Kur folyékony hajvégápoló: 

Már kb 3 éve mindig van itthon, mondhatom, hogy ez a kedvenc hajvégápolóm. Nekem több mint fél évig elegendő, hiszen hetente 2x mosok hajat és akkor kb 3-4 pumpálásnyi krémet oszlatok el a hajam egész területén. A hajvégeim puhák selymesek lesznek, megkönnyítik a fésülést és még fényt is kölcsönöz anélkül, hogy zsírosítaná a hajamat. 1500 forint 50 ml de sokszor van akciósan, ráadásul én a dm kuponokat (25 %-os) legtöbbször erre használjuk. Kellemes illata van, sűrű krémes. 7 tápláló olajat tartalmaz a haj ápolásáért és a töredezett hajvégek megakadályozásáért.

A pumpás kiszerelés nagyon praktikus, a csomagolását is imádom :)

A krémmánián átlagosan 4-re értékelték ezt a terméket.

Alverde hajvégápoló fluid:

Ezt a hajvégápolót még a nyaralás előtt vettem pár hónappal, gondoltam jót tesz ha elhagyom a szilikonos Gliss Kurt, de tévedtem. Egymagában sajnos nem túl kiemelkedő, az illata citrusos, ami nem túl sokáig érezhető az én hajamon. Az állaga is igen furcsa, vizesnek jellemezném. Használat után a haj nem lesz puhább vagy selymesebb, de rendezettebbé válik és könnyebb lesz kifésülni a hajamat.700 forint 30 ml és a csomagolás itt is nagyon szuper, tetszik a méret a lila kupak és az adagoló is. Egyedül a közepes hatásával nem vagyok megelégedve. Olvastam több helyen, hogy hosszútávú használat mellet érezhető a változást. Én felváltva használom a Gliss Kurral. Szőlőmagolajat és avokádóolajat tartalmaz.

Krémmánián 3,5 pontra értékelték ezt a terméket.



Balra a gliss kur és jobbra a alverde hajvégápoló 
Lehet látni, az állagok közötti nagy különbséget  


Egy kis információ

Régebben használtam többféle hajvégápolót, de mindig a Gliss Kurra tértem vissza. Az avonos nekem zsírosította a hajamat de jó volt az illata. Ha elfogynak akkor az Alverdéset biztosan nem veszem újra, mert nekem nem nyújt annyit mint a Gliss Kurros :)

Természetes olajakat is szoktam használni, kókusz-mandula, nagyon kellemes a hatásuk de ezek is zsírosítanak egy minimálisan :)


Ti milyen hajvégápolót használtok ?


-Rita 

4 megjegyzés:

  1. A kókuszolajat próbáltad már? Az én hajamat nagyon puhává teszi és nem is töredezik nagyon azóta hogy ezt kenem a hajvégeimre :)

    VálaszTörlés
  2. Én még keresem a tökéletes hajvégápolót, sajnos a Kallos hajvégápoló szérum mégsem annyira jó :(.

    VálaszTörlés
  3. Szia:) Lenne két kérdésem:) Az egyik, hogy mennyi időbe telt megnöveszteni a hajad? A másik pedig, hogy milyen időközönként vágatsz a végéből?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kb 3 évvel ezelőtt voltam utoljára fodrásznál akkor az államig le volt vágva azóta növesztem és én vágok a a végéből kb 2-3 havonta :)

      Törlés